Forside Produkter Mobil

iPhone 7 er billig i Storbritanien lige nu

-
iPhone 7 dummy. Foto: recordere.dk
iPhone 7 er ekstra billig i Storbritanien lige nu. Foto: recordere.dk

Spar 820 kr. på din iPhone 7 i Storbritanien. Så går turen til London kan der med fordel handles dér.

Den 23. juni 2016 blev det ved den britiske afstemning til et nej til EU, blandt de britiske vælgere. Brexit, som det populært bliver kaldt, har medført at det engelske pund sidste mandag, blev handlet til under 8,3 danske kroner, hvilket er første gang siden juni 2011.

Spareportalen CupoNation har i den forbindelse set på priserne på en række populære produkter i Storbritannien. Det viser sig at der lige nu kan være penge at spare, hvis man vælger at tage på shoppingtur til Storbritannien.

Annonce:

Apple opgør sit regnskab i dollar. Selskabet besluttede at hæve priserne på iPhone 7 i Storbritannien med £ 100, kort før lanceringen i september, for at kompensere for valutakursændringerne. Men trods denne stigning, kan forbrugere fra hele Europa stadig drage fordel af det svage pund.

Den nuværende pris for en iPhone 7 med 32 GB i Storbritannien er £ 599. Med dagens kurs, svarer det til en dansk pris på 4.980 kr.

Da den nuværende pris for en iPhone 7 i Danmark er 5.799 kr., kan man dermed spare 819 kr.

Det betyder, at man kan tage på en endagstur med fly til London, og få rejseudgifterne dækket af besparelsen.

Ihvertfald indtil Apple måtte opjustere priserne i Storbritanien. Microsoft har lige annonceret at de hæver deres priser i Storbritanien med op til 22% per 1. januar 2017 grundet kursen på pund.

 

iPhone-priser i udvalgte lande. Kilde: Cuponation
iPhone-priser i udvalgte lande. Kilde: Cuponation

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.