Forside Indhold og distribution Musik

Nu kommer iPhone 7-covers med minijack-stik

-

fuzeDet er egentlig overraskende, at det alligevel tog flere uger, før vi kunne skrive denne nyhed.

Men nu begynder etuier med indbygget hovedtelefon-stik til iPhone 7 endelig at dukke op. En af de første, man kan forudbestille, hedder Fuze, og har også et ekstra batteri indbygget. Man får 2.400 mAh ekstra på iPhone 7 og 3.600 mAh ekstra på iPhone 7 Plus med Fuze.

Der er dog tale om et crowdfunding-projekt, der kører på sitet IndieGoGo, og man skal derfor ikke nødvendigvis regne med at få sin case før til december. Fuze nåede dog ret hurtigt sit produktionsmål, så det er næsten stensikkert, at projektet rent faktisk bliver til noget.

Idéen om et batteri-cover, der samtidigt har en USB C-til-minijack-adapter indbygget virker jo temmelig oplagt, så mon ikke vi snart begynder at se disse fra mere etablerede battericover-producenter såsom Mophie?

Folkene bag Fuze lover, at Fuze-coveret vil blive sendt ud til kunder over hele verden, så man kan altså også bestille den fra Danmark. Det kan man gøre her.

Annonce