Forside Nyheder

Loewe: Klang 5 er et nyt trådløst højttalersystem

-

loewe-04-07-16_117780_final_hr

Loewe Klang 5 er et nyt trådløst højttalersystem med søjlehøjttalere.

Klang 5 er et nyt trådløst højttalersystem fra Loewe.

Annonce:

Det er designet med fokus på enkle og rene linjer. Der er ingen synlige skruer, beslag eller stikninger, og det akustiske stofmateriale fremstår flot i både struktur og farver.

Hver af de to gulvhøjttalere har fire integrerede digitale forstærkere og fem separate kamre adskilder højttalerne.

 

loewe-04-07-16_117865_final_hr

 

De aktive Loewe klang 5 højttalere fungerer som udgangspunkt trådløst via en transmitter (vha. en senere softwareopdatering bliver det også muligt at kable højttalerne, såfremt man foretrækker dette).

I det trådløse set-up forbinder Loewe klang 5 automatisk til tv´et, der selv finder højttalersystemet i indstillingsmenuen. Hver enkelt højttaler er logget uafhængigt via et integreret netværk. Kort fortalt betyder dette, at hver højttaler problemfrit forbinder med et Loewe tv (fra chassis 3xx og frem).

TV’ets integrerede soundbar kan benyttes som centerhøjttaler, og klang 5 lydsystemet kan desuden udvides til at omfatte et par ekstra højttalere og en subwoofer, så der dannes et Loewe 5.1-Home-Cinema-system.

Loewe klang 5 fås i farverne Graphite Grey og Light Grey.

 

loewe-04-07-16_117877_final_hr

 

Loewe Llang link

For at sikre optimal signaloverførsel mellem Loewe tv og Loewe klang 5 højttalerne, har Loewe udviklet den lille trådløse transmitter: Loewe klang link.

Via denne lille boks overføres lydsignalet fra boksen til højttalerne og Loewe lover lav latency (lille forsinkelse) for synkron billede og lyd.

 

Loewe Klang 5 Link
Loewe Klang 5 Link

 

Pris og tilgængelighed

Loewe klang 5 koster kr. 30.000,- per sæt.

Loewe klang link koster kr. 2.499,-

Ventes klar til salg i butikkerne nu.

 

loewe_klang_5active_11

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.