Forside Nyheder

Måske er Note 7s batteri slet ikke problemet

-

galaxy-note-7-burnedSamsungs teknikere kan ikke få deres Note 7’er til at bryde i brand.

Og det er et problem. For det betyder, at de sydkoreanske ingeniører simpelthen ikke ved, hvad det er, der får Note 7 til at selvantænde.

Annonce:

Ifølge New York Times arbejdede hundredevis af Samsung-folk på at få diagnosticeret problemet, men ingen kunne nå at finde et svar, inden ledelsen lukkede ned for både salg og produktion af Note 7. Det fortæller en anonym kilde internt i Samsung til avisen.

Der er noget, der tyder på, at det slet ikke – som først antaget – var batteriet, der var problemet. Da Samsung i første omgang lavede en tilbagekaldelse og en gigantisk ombytningsproces, skiftede de nemlig batteriet i Note 7 ud med et, de ikke selv havde produceret.

I stedet kom batterierne fra ATL. Men eftersom disse også begyndte at bryde i brand efterfølgende, er der nu noget, der tyder på, at fejlen skal findes et andet sted. ATL havde også tidligere leveret batterier til en vis portion af solgte Note 7’er, men det var kun telefoner med Samsungs egne batterier, der var brudt i brand indtil den første tilbagekaldelse skete.

En batteriekspert, der har haft adgang til de koreanske myndigheders tekniske rapport om sagen, tror heller ikke på, at det er batteriet, der er problemet. Park Chul-Wan er tidligere chef for Center for Advanced Batteries hos Korea Electronics Technology Institute siger til New York Times, at Samsung ”var for hurtigt ude med at skyde skylden på batterierne. Jeg tror ikke, der var noget galt med dem – eller de var i hvert fald ikke hovedproblemet”.

Se også: Samsung informerer om Galaxy Note 7

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.