Forside Baggrund

Her er den nye MacBook Pro

-

image7Det var ventet at Apple i dag ville præsentere nye MacBook modeller, og det var heller ikke en overraskelse at Apple havde fjernet funktionstasterne og erstattet dem med en fantastisk OLED funktionsbar kaldt Touch Bar.

Apple er klar med nye MacBook Pro computere, og de kommer i hele 3 konfigurationer. 13″ med alm. funktionstaster, og så to modeller i 13″ og 15″ med den nye OLED Touch Bar og Touch ID.

Annonce:

De nye MacBook pro er med hurtigere CPU, hurtigere SSD, og med Thunderbolt 3 porte, der er voldsomt meget hurtigere end noget andet på computere lige nu.

De store modeller kommer med 4 Thunderbolt 3 / USB-C porte, mens både SD-kort læser og almindelige USB porte er væk. Til gengæld kan du oplade din MacBook på hvilken som helst af de fire Thunderbolt 3 porte. Væk er Magsafe.

 

 

Kræver masser af adaptere

For normale brugere, betyder det at du i fremtiden skal have mange forskellige adaptere med.

Du skal have en med Ethernet, en med VGA eller HDMI, samt en ekstern SD kortlæser, så det kan godt være at den nye MacBook Pro fylder 23% mindre i fylde end forgængeren, men det bliver på bekostning af en hulens masse af tilbehør ved siden af.

 

untitled-01-560

 

image8

 

Touch Bar

Touch Bar lægger de mest relevante værktøjer direkte på tastatur. Øverst hvor funktionstasterne plejede at være sidder nu et multitouch display der kan skifte indhold og betjening efter hvad du laver.

Vælg mellem genveje, emojis m.m. med en enkelt berøring, spol frem og tilbage, mens du ser video på fuld skærm, eller tryk for at se og redigere billeder.

For første gang nogensinde er der nu også Touch ID på Mac (fingeraftrykslæser) så du kan logge ind, betale mv. blot med et tryk.

 

 

image3

 

Specifikationer

De nye MacBook kommer med henholdsvis 13″ og 15″ skærm med enten i5 eller i7 processorer, og de fulde specifikationer kan ses her.

 

image5

 

 

Pris og tilgængelighed

Den mindste 13″ Macbook Pro (uden Touch Bar) der erstatter MacBook Air starter fra kr. 12.999,-

Almindelig 13″ Macbook Pro med Touch Bar starter ved kr. 15.499,-

15″ MacBook Pro starter ved kr. 21.099,-

Den vildeste konfiguration af en 15″ MacBook Pro med 2,9 GHz Core i7, 2 TB SSD, Radeon Pro 460 grafik med 4GB RAM vil koste kr. 37.439,-

 

image6

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.