Forside Produkter HiFi & Surround

Paradigm PW-Link er HiFi-streamernes schweizerkniv

-

image19

Paradigm PW LINK er en streamer og forforstærker, med rumkorrektion og mange streamingtjenester ombord.

Paradigm PWLINK er lidt af en schweizerkniv indenfor HiFi-streamere.

Annonce:

Den kan tilføre det traditionelle stereoanlæg musik fra et væld af streamingtjenester, men samtidig har den også egen volumenkontrol så det kan fungere som selvstændigt anlæg for et par aktive højttalere.

Læg dertil muligheden for aktiv rumkorrektion, og lad det hele styre af “DTS Play-Fi” app, der som navnet antyder er udviklet af audiospecialisten DTS.

PWLINK streamer fra alle større streamingtjenester (Spotify, Deezer, Tidal oma.), fra din egen musiksamling (fra PC eller server) og internetradio – alt sammen tabsfrit og op til 192 KHz 24 bit.

Den har også både en analog og en digital indgang, samt en digital udgang.

Så Paradigm PWLINK er lidt af en multikunstner. En art schweizerkniv for streamingbokse.

 

image20

 

Indbygget rumkorrektion

Paradigm PWLINK kommer med rumkorrektionen Anthem ARC indbygget.

Du kender det sikkert alt for godt. Bas der virker buldrende og ulden – eller måske spiller dit anlæg slankt og kedeligt? – Eller der savnes slagkraft og præcision?

En højttaler kan være nok så god, men den kommer aldrig til at spille bedre en akustikken i det rum den er placeret i.

ARC rumkorrektion løser problemerne digitalt og giver dig en nær fejlfri gengivelse – under stort set alle forhold, i alle rum og næsten uanset hvor du vælger at placere dine højttalere, lyder det fra importøren.

 

image21

PWLINK levers med en kaliberet målemikrofon af høj kvalitet, og anvender din PC eller iPhone til at foretage de processortunge beregninger.

Både rumkorretion og volumen virker også på den digitale udgang, så det er muligt, at tilslutte PWLINK til en forstærker med digital indgang.

 

image18

 

 

Pris og tilgængelighed

Paradigm PW-LINK koster kr. 4.000,-

Importøren Interceptor Audio Nordic kan oplyse nærmeste forhandler via [email protected] eller tlf. 48 16 12 13.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.