Forside Nyheder

Planet Earth II får dansk premiere d. 6/11

-

peii_jungles_02-thumb

BBCs nye flagskibs-serie, Planet Earth II, får dansk præmiere den 6. november.

Efter 10 års ventetid vender BBC Earths flagskibs-serie endelig tilbage med opfølgeren Planet Earth II, præsenteret af Sir David Attenborough.

Annonce:

Her vil naturdokumentarens konge, Sir David Attenborough igen tage seerne med på en spektakulær rejse på tværs af vores planet.

 

Sir David Attenborough
Sir David Attenborough

 

Med hidtil usete fremskridt inden for både film-teknologi og vores forståelse af den naturlige verden, kan planeten igen vises frem fra et helt nyt perspektiv.

Planet Earth II er en af de mest ambitiøse serier til dato, og giver publikum mulighed for at opleve verden gennem dyrenes øjne.

Serien vil tage os med tættere på vores planet end vi nogensinde har været før gennem fortryllende dyreliv og helt intime optagelser.

 

Trailer

 

Tilgængelighed

Danske seere kan se det første afsnit af serien den 6. november kl. 21:00 på BBC Earth – samme tid som den lanceres for BBC’s britiske publikum.

TV-kanalen BBC Earth er tilgængelig gennem de fleste TV-udbydere i Danmark. Enten som en del af grundpakken eller som tilvalgskanal.

 

Galleri

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.