Planet Earth II – Se den officielle udvidede trailer

-

For ti år siden begejstrede BBC hele verden med Planet Earth. Serien hvor man præsenterede vores jord med fantastiske optagelser. Nu er BBC Earth snart klar med Planet Earth II.

Planet Earth II, fortalt af legenden Sir David Attenborough, kommer snart på BBC Earth, og det sker efter mere end 3 års intensivt arbejde, besøg til 40 forskellige lande, 117 filmekskursioner og i alt 2089 dage med filmoptagelser – Planet Earth II giver seere et helt nyt perspektiv på vores planet, som man aldrig havde forestillet sig.

Annonce:

Det er et årti siden, at BBC lancerede den banebrydende naturserie Planet Earth, som tog verden med storm. Siden da har ny teknologi tilladt BBC’s filmhold at gå dybere, komme tættere på og dokumentere adfærd og steder, som tidligere var umuligt at filme. Bliv fascineret i denne trailer for Planet Earth II.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.