Forside Nyheder

Tim Cook eller Bill Gates kunne have været USAs næste vicepræsident

-

clintonkainecookgatesLige nu dyster Hillary Clinton og Donald Trump om præsidentposten i USA, sammen med deres vicepræsident-kandidater Tim Kaine og Mike Pence.

Men Clinton-Kaine-holdet kunne faktisk have heddet Clinton-Cook eller Clinton-Gates. Det er blevet afsløret i den seneste lækage af Hillary Clintons e-mails, som Wikileaks har lagt ud til offentligheden.

Annonce:

En bruttoliste på 40 navne blev cirkuleret af Clintons kampagnestab som mulige vicepræsidentkandidater. Og blandt dem var Bill Gates og Tim Cook.

Af andre folk på listen, der har en erhvervs-baggrund, men dog ikke har lagt skjul på, at de har holdninger, der ligger til venstre for midten, er Xerox’ topchef Ursula Burns, General Motors’ øverste leder Mary Barra og Starbucks’ CEO, Howard Schulz. Bill Gates’ hustru, Melinda Gates, var også under overvejelse ifølge The Verge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.