Forside Nyheder

Xbox One S får Dolby Atmos ombord

-

doblyatmosMicrosoft havde ikke glemt Xbox-folket, da de holdt pressemøde tirsdag.

For gamere, der også er filmfans, er den største nyhed nok, at Xbox One S nu får Dolby Atmos.

Annonce:

Dolbys populære surround-standard har manglet på Xbox One S, og mange har undret sig over, hvorfor den kan vise UHD Blu-Rays, men ikke understøtte denne standard. Men det kommer spilkonsollen altså til at kunne med den opdatering, der skulle lande til foråret. Det sker gennem en understøttelse af bitstream passthrough.

Det var dog ikke den eneste nyhed, Microsoft havde med til spilfolket.

For dem, der går op i e-sport og bruger timevis på at se eller selv transmittere spiloplevelser på Twitch, er der også godt nyt. Live-broadcasts af spil vil blive indbygget direkte i Windows 10, gennem Xbox-app’en. Man skal dog ikke forvente, at man kan streame til Twitch. I stedet vil Microsoft formentlig forsøge at promovere Beam, som de købte for et par måneder siden. Til gengæld kan man streame i 4K.

Endelig har Microsoft opdateret deres super-laptop, Surface Book, til et niveau, hvor også gamere vil finde den attraktiv. Den nye Surface Book i7 har fået skruet helt op for hestekræfterne, så den nu ifølge Microsoft er tre gange så hurtig som en tilsvarende MacBook Pro, men altså på en platform, hvor også reelt kan spille. Danske gamere skal dog formentlig ikke drømme for meget om denne maskine, for indtil nu har Surface Book-serien ikke været markedsført i Danmark.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.