Forside Produkter Mobil

Xiaomi Mi MIX – Smartphone med 6.4″ skærm med billede til kant

-
Xiaomi MIX er alt det iPhone 7 ikke er (screenshot: xiaomi.com)
Xiaomi MIX er alt det iPhone 7 ikke er (screenshot: xiaomi.com)

Jo større jo bedre. Sådan er der mange der tænker om Smartphones, og i Kina har den kinesiske smartphone-producent Xiaomi flyttet grænserne for hvor stor en smartphone kan være. Hele 6.4″ med billede til kant er den nye Xiaomi Mi Mix.

Hele 93% af fronten på skærmen er display, og det betyder at selvom skærmen er næsten en hel tomme større end f.eks. iPhone 7 Plus, så er selve telefonen ikke meget større. De 6.4″ kører 17:9 i skærmformat.

Annonce:

Den amerikanske Vlog’er Marques Brownlee har lavet en video, hvor han gennemgår Xiaomi Mix fra A til Z.

 

 

Telefonen er designet af Philippe Starck, og byder bl.a på versioner i keramik og med 18 karat guld omkring fingeraftryklæseren.

 

xiaomi-mi-mix

Top specifikationer

Telefonen kommer med SnapDragon 821 på 2,4 GHz, og batteriet er på hele 4.400 mAh., ligesom den kommer i to versioner med enten 4GB RAM og 128GB lagerplads eller 6GB RAM og 256GB lagerplads.

Kameraet er på 16 megapixel, mens frontkameraet på 5 megapixel er skjult under displayet. Xiaomi Mi Mix kommer også med 192 Khz 24-bit lyd DAC.

Xiaomi Mi Mix kommer med Android 6.0, der er tilpasset med Xiaomi’s eget MIUI 8. Og i den nuværende form er den tilpasset den kinesiske Google Play store.

Telefonen kommer til at begynde med kun i Kina den 4. november, men man kan da håbe på at Xiaomi er klar med en international version på CES 2017 i Las Vegas.

Prisen på telefonen er henholdsvis 3.499 og 3.999 kinesiske Yuan (ca. 3.550 Kr. og 4.100 Kr.) for 128GB og 256GB varianten.

Annonce:
Forrige artikelLogitech Harmony Hub kan styres med Alexa
Næste artikelHer er vinderne af 10×2 billetter til HiFi & Surround 2016
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.