Forside Nyheder

Apple vil også lave AR-briller

-

applebrilleDet kan godt være, at Google Glass var en fiasko, men projektet har da sat noget i gang.

Augmented Reality, hvor digital grafik lægges hen over virkeligheden via en skærm eller briller, er stadig super-hot, og er ikke blevet mindre attraktivt, siden Pokémon Go lagde verden ned over sommeren.

Annonce:

Apple vil nu ikke lade Microsofts HoloLens og Googles Project Aura (og Facebook, der også er i gang) sidde alene med AR-brille-markedet. De er nu også gået i gang med et brilleprojekt, der måske allerede kan se dagens lys så tidligt som 2018.

Det melder Bloomberg, der fra kilder i det asiastiske produktionsmiljø har fået oplyst, at Apple har bestilt en række skærme, der er lavet til at være tæt på øjet. Disse skal bruges til testformål – tests som ifølge andre af Bloombergs kilder allerede er i gang i Cupertino.

Tim Cook har tidligere udtrykt sin begejstring for AR. Ved en regnskabsfremlæggelse udtalte han at ”Vi tror på AR på den lange bane”. Nu ved vi måske, hvad han mente med det.

Annonce:
Forrige artikel‘The Inhumans’-pilot vises i IMAX
Næste artikelApple udgiver designbog til over 2000 kr.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.