Forside Nyheder

GALAXY S8 får sin egen virtuelle assistent

-

vivSamsung er hoppet med på bølgen og vil nu have sin egen virtuelle assistent.

Ligesom Siri, Google Assistant og Cortana kommer assistenten til at kunne bruges fra en smartphone, noget Amazons Alexa ikke kan officielt endnu.

Annonce:

Samsungs virtuelle assistent kan dog gå hen og blive en frontløber i kapløbet om at lave den mest brugbare kunstige intelligens til en smartphone, i hvert fald indtil konkurrenterne kommer efter det. Samsung får måske et lille forspring, for den nye assistent får allerede premiere i det næste GALAXY-flagskib, GALAXY S8.

Da Google introducerede sin nye Assistant i maj, gik det nemlig lidt under radaren for mange, at Samsung havde opkøbt firmaet Viv Labs, der står bag assistenten Viv. Handelen blev endeligt gennemført i oktober.

Viv er startet af nogle af de samme folk, som skabte Siri, og skulle være lidt bedre end alle konkurrenterne til at forstå kontekster. Samtidig kan Viv dog også selv generere kode, og det betyder, at den kan håndtere nogle opgaver lidt smartere, fordi den f.eks. hurtigt kan flikke noget kode sammen, der kan arbejde med en eller anden API, du har brug for.

Viv bliver ifølge Samsung som nævnt en del i GALAXY S8, der lander til foråret. Om vi ser den lige før MWC som vanligt er ikke til at sige. Rygtet vil vide, at Samsung har sat lidt ekstra tid af til at tjekke batterierne. Der er også lige noget med 2,8 millioner vaskemaskiner, der skal tilbagekaldes. Men det er heldigvis i en anden afdeling.

Annonce:
Forrige artikel4K Chromecast Ultra klar til bestilling nu
Næste artikelFacebook vil sende reklamer til din Apple TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.