Forside Detail

Power rykker til Vestjylland

-
Foto: Google Maps. Illustration: recordere.dk
Foto: Google Maps. Illustration: recordere.dk

Elektronikkæden Power gør klar til at åbne i Holstebro i 1. halvdel af 2017.

Fra næste år kommer der forøget konkurrence om elektronikkunderne i Holstebro og omegn. Der åbner Power deres første varehus i Vestjylland.

“Vi ved af erfaring, at Holstebro trækker kunder fra et stort område og er en god handelsby. Samtidig er både Expert og Punkt 1 lukket, og det har frigivet omsætning”, fortæller Power-direktør Jesper Boysen til Dagbladet Holstebro.

Annonce:

Det er bygningen på adresssen Nyholmvej 6 der iløbet af de næste måneder omdannes til et Power House. Butikken bliver hermed næsten nabo til konkurrenterne Elgiganten og Bilka.

Der er ikke sat dato på indvielsen der vil afhænge af håndværkere og rekruteringer af medarbejdere. Men der sigtes mod en åbning i april-juni 2017.

Power har i dag butikker i Glostrup, Herlev, Odense, Randers og på Frederiksberg, med flere på vej i 2017. Udover Holstebro arbejdes der lige nu med etableringer af butikker i Aarhus (Viby J) og Sønderborg.

 

Annonce:
KILDEDagbladet Holstebro
Forrige artikelCanal Digital prisstigninger fra januar 2017
Næste artikelStofa tv-prisstigninger på op til 54 kr/måned
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.