Forside Produkter Connected Home

Spheros Force Band giver dig Jedi-evner via IFTTT

-

forcebandDet var egentlig kun meningen at Force Band fra Sphero skulle bruges til at lave en sjov og Jedi-agtig måde at styre firmaets BB-8-robot på.

Men nogle ting i gadgetverdenen får sjældent lov at være i fred.

Annonce:

Force Band er et armbånd, der registrerer dine bevægelser og overfører dem til trådløse data. Det er sådan, man kan styre BB-8-modellen med Jedi-agtige bevægelser, der ligner at man bruger The Force til at manipulere virkeligheden med.

Men nu har Sphero gjort Force Band kompatibelt med IFTTT. For de uindviede er IFTTT (If This Then That) en tjeneste, der via nettet kobler forskellige ting sammen. Det bruges primært til hjemmestyring, sådan at hvis ens elektroniske, IFTTT-kompatible dørlås aktiveres, tænder IFTTT samtidig ens Philips Hue-lamper.

På samme måde kan man altså nu vifte med armene som var man en anden Jedi-ridder og få ting til at ske i huset. F.eks. kan en armbevægelse tænde for lyset eller sågar kaffemaskinen, hvis denne er tilsluttet et IFTTT-kompatibelt stikkontakt-modul.

En mulighed kunne f.eks. være, hvis man virkelig vil føle sig magisk, at vifte med armen og tænde ilden i pejsen. Det sidste har Reddit-brugeren Hovee fået til at virke via talekommandoer gennem Google Homehøjttaleren og IFTTT (Og en Raspberry Pi og lidt andet halløj). Men talekommandoerne kan altså nu erstattes med et ”Force Push” i stedet.

Her er det vist kun fantasien, der sætter grænserne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.