Forside Baggrund

Stor opdatering til YouSee-boksen 3/11

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Den nye YouSee-boks forbedres nu med bl.a.tekst-tv, manuel optagetid, tilslutning af forældrekontrol og indholdsforslag.

YouSee har i dag udsendt en opdatering til den ny tv-boks.

Den tilføjer blandt andet mulighed for at se tekst-tv, tilslutning af forældrekontrol og indholdsforslag baseret på brugerens eksisterende tv-forbrug.

Især introduktionen af anbefalinger ser YouSee som et vigtigt element. Dette for at kunne imødekomme de ændrede tv-vaner og det enorme indholdsudbud, som den enkelte har at vælge imellem.

Annonce:

Som bruger får man fremover lynhurtig inspiration til tv-programmer, der minder om det, man sidder og ser. Dvs., at man vil opleve, at man får forskellige oplevelser og indhold præsenteret alt efter, om man ser tv, film, serier eller børneindhold.

“Danskerne efterspørger i stigende grad mere fleksibilitet og behov for i langt højere grad at kunne styre og navigere rundt i sit tv-indhold, hvilket lanceringen af bl.a. det nye anbefalingsredskab og forældrekontrollen skal være med til at sikre”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for tv og bredbånd hos YouSee, og fortsætter:

“Vi kan også med al tydelighed selv se, at vores kunder gøre mere og mere brug af de mange funktioner, som en tv-boks kan levere. Det handler bestemt ikke om, at vi ser mindre tv. Tværtimod. Vi ser i virkeligheden mere tv, men vi vil også gerne selv bestemme hvor og hvornår, så vi pauser, spoler og går i arkivet på livet løs. Og det er vores job at sørge for at gøre indholdet overskueligt, inspirerende og sikre, at fleksibiliteten og friheden er i top”.

 

untitled-01-685

 

Blandt de mange forbedringer, der netop er blevet rullet ud, er der også blevet plads til at tilføje muligheden for at se tekst-tv på de kanaler, der understøtter den funktion.

Undertekster på flere kanaler er også løst (Bl.a. på BBC – og CMore kanaler). Nu er der DVB undertekster på de kanaler som understøtter det, og ellers kan man bruge Tekst-TV undertekster på andre kanaler. Der er dog ingen mulighed for at vælge undertekster til eller fra.

En tredje nyhed er manuel indstilling af optagetid, så brugeren selv fremover kan styre, i hvor lang tid før og efter en udsendelse er startet/stoppet, at optagelsen skal køre.

 

 

untitled-01-691
Med forældrekontrol kan der blokeres for fri adgang til selvvalgte tv-kanaler. Foto: recordere.dk
untitled-01-687
Der kan nu indstilles tider så en optagelse automatisk forlænges. Foto: recordere.dk
untitled-01-692
Der er nu tekst-tv. Foto: recordere.dk
Nu er der digital (DVB) undertekster i boksen. Foto: recordere.dk
Nu er der digitale undertekster (DVB subtitles) i boksen. Foto: recordere.dk

 

Fakta – opdatering af tv-boks 3. november:

Inspiration til tv-programmer baseret på brugerens tv-sening: Hurtig inspiration til tv-programmer, der minder om det, brugeren er i gang med at se. Det kan fx være programmer, der ligger i tv-arkivet, som man kan starte med et enkelt tryk.

Mulighed for at slå forældrekontrol til på kanaler efter eget ønske: forældre kan låse en eller flere tv-kanaler, så det ikke længere er muligt at se hverken live-tv eller arkiv, før den særlige forældrekontrol-pinkode er indtastet.

Manuel indstilling af optagetid, så brugeren selv fremover kan styre, i hvor lang tid før og efter en udsendelse er startet/stoppet, at optagelsen skal køre.

Introduktion af tekst-tv på alle de kanaler, der understøtter den funktion.

Understøttelse af digitale undertekster (DVB subtitles).

 

Opdatering

YouSee har også ændret på tv-boksens strømforbrug

 

Annonce: