Forside Produkter Mobil

Swipp smider Danske Bank kunder ud til Januar

-
Swipp mister alle sine banker
Swipp mister alle sine banker

For et par uger siden fik Swipp dødsstødet, og nu begynder Swipp afviklingen. De første der rammes er kunder, der er tilknyttet Swipp med betalingskort.

I et personligt brev til sine kunder fortæller Swipp hvad der kommer til at foregå.

Annonce:

Kunder der er tilknyttet Swipp med et betalingskort vil ikke kunne bruge Swipp fra 25. januar 2017. Det betyder at kunder i Danske Bank ikke længere vil kunne bruge Swipp.

Her er brevet fra Swipp

Vi skriver til dig for at fortælle, at Swipp pr. 25. januar 2017 lukker muligheden for at være tilknyttet Swipp via et betalingskort. Alle Swipp-aftaler med tilknyttet betalingskort ophører således pr. 25. januar 2017. Da du har konto hos Danske Bank og dermed er tilknyttet Swipp med betalingskort, vil du derfor ikke kunne bruge Swipp og logge ind i Swipp-appen fra og med denne dato. Du vil dog fortsat kunne se dine Swipp-overførsler i din netbank eller på kontoudtoget fra din bank.

Hvorfor lukker Swipp aftaler med betalingskort?

Pengeinstitutterne bag Swipp er gået sammen med MobilePay, der i dag er baseret på betalingskort. Dermed forsvinder argumentet for også at opretholde muligheden for at bruge Swipp via betalingskort.

Annonce:
Forrige artikelTV 2 Play: Billigere abonnement med reklamer
Næste artikelSamsung: Nu sender vi reklamer til dit TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.