Forside Indhold og distribution Film

Vimeo vil være mini-Netflix

-

568094618_1280x720Videotjenesten Vimeo minder lidt om YouTubes hemmelige lillebror.

Men Vimeo bruges af rigtig mange, der arbejder professionelt med video, inklusive rigtigt mange mennesker i Hollywood. De bruger tjenesten til at sende f.eks. råklip til hinanden af tv-udsendelser og lignende, fordi videoerne er nemme at beskytte med kodeord og man kan købe sig til masser af lagerplads og høj billedkvalitet.

Annonce:

Det, at Vimeo allerede har Hollywood-folk ombord og har en infrastruktur til videostreaming i høj kvalitet, vil de nu udnytte til at starte en slags mini-Netflix.

Man kan allerede nu købe sig til at se indhold fra primært uafhængige producenter på Vimeo (som f.eks. ’Wizard Mode’-dokumentaren på billedet ovenfor), men nu vil Vimeo simpelthen starte en helt separat tjeneste, der fungerer ligesom Netflix, i hvert fald når det gælder eksklusivt materiale.

Det står ikke helt klart fra den investor-udmelding, nyheden kommer fra, om den nye tjeneste ligesom Netflix vil tilbyde Hollywood-film og -serier fra de store studier. Ej heller er der sat dato på opstarten. ’

Men det skulle være sikkert, at tjenesten bliver abonnementsbaseret, og ikke enkeltkøbs-baseret som nu. Vimeo regner dog ikke med at bruge lige så mange penge på produktionerne så Netflix. I investor-brevet hedder det, at der vil blive lavet indhold for ”millioner og ikke milliarder dollar som hos Netflix”.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.