Forside * Nyheder

Waoo Web TV klar til iPhone

-

Waoo Web TV iPhone

Med udvidelsen til iPhone kan Waoos TV-løsning nu bruges på alle nyere iOS- og Android-enheder.

Waoo Web TV udvider og kommer til Apple iPhone. Dermed kan Waoos TV-løsning nu opleves på stort set alle nyere mobile enheder på med Android og iOS.

Annonce:

”Vi er glade for at have fået en fuld understøttelse af de største og altoverskyggende mobile platforme på markedet, hvor både eksisterende og nye kunder få adgang til deres TV-kanaler uden at det koster ekstra”, fortæller Jørgen Stensgaard, der er adm. direktør i Waoo.

Udgivelsen af iPhone-app’en kommer efter en større ombygning af hele systemet bag ved den mobile TV-motor hos Waoo.

”Vi har høstet erfaringer fra vores tablet-apps, som vi har haft ude et stykke tid, og det har givet anledning til en komplet ombygning af det bagvedliggende system. Det har skubbet lanceringen af iPhone-app’en til nu, men til gengæld forbedret stabiliteten betragteligt og skabt nye muligheder for at udrulle flere og bedre digitale tjenester på tværs af platformene fremadrettet”, forklarer Jørgen Stensgaard.

 

Web TV i fremtiden

iPhone-platformen kommer i første omgang til at kunne det samme som de øvrige platforme, der indtil videre primært fokuserer på flow-TV i og uden for hjemmet.

Waoo har planer om at udvide med flere services såsom arkivfunktion, muligheden for at starte programmer forfra samt andre funktioner, som alle vil give Web TV-brugerne større fleksibilitet og valgfrihed.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.