Forside Nyheder

Waoo Web TV klar til iPhone

-

Waoo Web TV iPhone

Med udvidelsen til iPhone kan Waoos TV-løsning nu bruges på alle nyere iOS- og Android-enheder.

Waoo Web TV udvider og kommer til Apple iPhone. Dermed kan Waoos TV-løsning nu opleves på stort set alle nyere mobile enheder på med Android og iOS.

”Vi er glade for at have fået en fuld understøttelse af de største og altoverskyggende mobile platforme på markedet, hvor både eksisterende og nye kunder få adgang til deres TV-kanaler uden at det koster ekstra”, fortæller Jørgen Stensgaard, der er adm. direktør i Waoo.

Udgivelsen af iPhone-app’en kommer efter en større ombygning af hele systemet bag ved den mobile TV-motor hos Waoo.

”Vi har høstet erfaringer fra vores tablet-apps, som vi har haft ude et stykke tid, og det har givet anledning til en komplet ombygning af det bagvedliggende system. Det har skubbet lanceringen af iPhone-app’en til nu, men til gengæld forbedret stabiliteten betragteligt og skabt nye muligheder for at udrulle flere og bedre digitale tjenester på tværs af platformene fremadrettet”, forklarer Jørgen Stensgaard.

 

Web TV i fremtiden

iPhone-platformen kommer i første omgang til at kunne det samme som de øvrige platforme, der indtil videre primært fokuserer på flow-TV i og uden for hjemmet.

Waoo har planer om at udvide med flere services såsom arkivfunktion, muligheden for at starte programmer forfra samt andre funktioner, som alle vil give Web TV-brugerne større fleksibilitet og valgfrihed.

 

Annonce