Forside Nyheder

YouSee: Vi streamer TV som aldrig før

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Streaming via YouSee TV & Film app sætter nye rekorder.

51,5 millioner. Så mange gange har danskerne det seneste halve år trykket ”play” i YouSees tv-app (YouSee Tv og Film).

YouSee Tv & Film-appen slår rekord efter rekord i takt med, at danskerne tager streaming og de nye muligheder for at se tv, når det passer en, til sig.

Annonce:

Muligheden for at se tv, film og serier via en app har skabt nye vaner.

“Vi kan se, at for to år siden streamede ca. 90% af danskerne typisk derhjemme via deres eget wi-fi-netværk. Det tal er nu nede på 70%, og det har bestemt ikke noget at gøre med, at vi streamer mindre”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for tv og bredbånd hos YouSee, og fortsætter:

“Det hænger bl.a. sammen med, at en stadig større andel ser f.eks. Den store bagedyst via tv-arkivet i toget på vej til arbejde eller måske lige det sidste kvarter af den serie, som man troligt følger med i, men mangler lidt af. Og dem, der ser tv hjemme, bruger også appen, når bl.a. forældre og børn ser forskellige programmer på f.eks. TV 2 og TV3 samtidig”.

Senest blev endnu en rekord slået forleden, da fodboldkampen FCK-Leicester Champions League-kampen blev streamet af 44.000 unikke brugere hos YouSee.

 

 

Fakta

51,5 millioner gange har danskerne fra 1. maj til 31. oktober 2016 trykket ”play” i appen ”YouSee Tv & Film”.

Ud af de mere end 50 mio. afspilninger er 26 mio. streaming af live-tv – eller hvad der svarer til ca. 50 pct. Herefter følger streams i arkiv, og resten er fordelt på film, serier og ’start forfra’.

Appen findes til Android og Apple-enheder.

 

Annonce:
Forrige artikelWaoo Web TV klar til iPhone
Næste artikelSådan laver Jony Ive et juletræ
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.