Forside * Nyheder

Nu adlyder Samsungs støvsugerrobotter stemmekommandoer

-

Hvis du altid har ønsket dig en rengøringsslave, du kunne herse rundt med, så får du chancen nu.

Du bør måske lige konsultere en psykolog først, hvis det virkelig er et behov, du har, men mens du er i behandling, kan du få stillet behovet med Samsungs nyeste robotstøvsuger.

Annonce:

For alle os andre er det bare en lidt nemmere måde at få den til at komme ind i alle hjørnerne på. Robotten adlyder nemlig stemmekommandoer, men du behøver ikke tale til den direkte. Det kan være praktisk, hvis den suser rundt i et andet rum i huset, eller du slet ikke er hjemme, når den gør sit arbejde.

Robotten er nemlig koblet op til Amazons Alexa-assistent. Det betyder at hvis man har en Alexa-enhed som f.eks. en Echo-højttaler, en Kindle Fire eller en Amazon Fire TV, kan man kommandere rundt med den nye Powerbot V7000 gennem disse – med stemmen. Hvilke kommandoer, man rent faktisk kan give den, siger Samsungs udmelding ikke noget om.

Den nye feature kommer dog også til andre af Samsungs støvsugerrobotter med WiFi ombord som en softwareopdatering. Men Samsung har tænkt sig at vise Powerbot V7000 frem på CES om en uge, hvor vi formentlig også kan få lokket detaljer ud af de danske Samsung-folk omkring eventuel dansk tilgængelighed.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.