Forside Baggrund

Amazon Prime Video er nu tilgængeligt i Danmark

-
Amazon Prime (pressefoto)

Streamingtjenesten Amazon Prime Video bliver lanceret i Danmark i dag. De danske brugere får nu adgang til en bred vifte af nye serier og indhold – ikke mindst The Grand Tour med de tre populære værter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May.

 

Annonce:

Serier og film på farten

Indholdet på Amazon Prime Video kan ses via appen, der er tilgængelig til Android og iOS telefoner og tablets, populære Smart TV’s fra LG og Samsung eller online på PrimeVideo.com.

Brugere kan også downloade udvalgte film, serier og TV shows og se indholdet det offline – i toget, på flyet og ethvert andet sted uden WiFi, uden ekstra omkostninger.

 

 

Film og TV-serier

Danske brugere kan foruden The Grand Tour se frem til førsteklasses underholdning og Amazon Original Series såsom: Den Golden Globe-vindende serie Mozart in the Jungle.

Den prisvindende serie Transparent, der har vundet priser ved Golden Globe, Emmy og BAFTA. Den Emmy-vindende The Man in the High Castle såvel som serien Tumble Leaf, der har høstet en række Emmy-priser. Hundredvis af andre populære film og tv-serier er desuden tilgængelige på platformen.

 

Ingen danske undertekster

Amazon har haft så travlt med at lancere deres videotjeneste i mere end 200 nye lande, at de ikke har fået oversat indholdet til dansk endnu. Det vil sige, at selvom du kan tilmelde dig i Danmark nu, så får du ikke adgang til danske undertekster.

 

 

Apps til LG WebOS og Samsung bør være klar

Recordere.dk har testet den engelske version af Amazon Prime Video i nogle måneder nu, og der findes allerede apps til LG WebOS og også til Samsung.

Men Apple TV har endnu ikke fået glæde af Amazon Video app, og om det skyldes at Amazon satser på sine egne bokse og sticks vides ikke.

Der er også apps til iOS og Android, hvor du kan downloade Amazons egne serier og tage dem med på farten offline. Hent Amazon Prime Video til Apple iOS og Android.

 

Særlig introduktionspris: Knap 25 DKK

Amazon Prime Video er lige nu tilgængeligt for knap 25 kr. pr. måned i de første seks måneder (€2.99). Det er en reduktion på 50 procent af den normale pris på knap 50 kr. pr. måned (€5.99).

Tilmelding med en 7-dages gratis prøveperiode via PrimeVideo.com

 

Se også

Tip: Få alle streamingtjenesterne op på TV’et (opdateret)

 

Annonce:
Forrige artikelKan denne LG-projektor erstatte dit tv?
Næste artikelElektronikbutikkerne venter rekordsalg denne jul
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.