Forside Detail

Elektronikbutikkerne venter rekordsalg denne jul

-
Foto: Shutterstock.com

Mange gaver under juletræet indeholder elektronik og i år venter elektronikbutikkerne rekord.

Vanen tro bliver der fyldt godt op med hårde pakker under juletræet i år. Så godt, at forhandlerne af computere, spilconsoller, lydanlæg og anden elektronik venter rekordhandel i år. Det skriver brancheorganisationen BFE.

“Som det ser ud i øjeblikket, bliver 2016 den hidtil største jul målt i omsætning. Sidste år satte vi rekord, men det bliver overgået i år”, fortæller adm. direktør Peder Stedal, Elgiganten til BFE.

Annonce:

Samme optimisme finder man hos en anden af de store elektronikforhandlere, Power.

“Vores julesalg er kommet fantastisk fra start og trods et rekordsalg til Black Friday”, lyder det fra salgschef i Power, Simon Frølich.

Lyd til smartphonen er blandt de mest populære gaveindkøb. Især de små trådløse bluetooth-højttalere, og her kan butikkerne se en større efterspørgsel efter mærkevarene i år.

“Salget ligner for os et klassisk julesalg, vi ser dog at folk i stigende grad går efter de lidt dyre mærkevarer fra bl.a. Bose, B&O Play osv.”, fortæller Simon Frølich.

VR – Virtual Reality – sælger også godt denne jul.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.