Forside Indhold og distribution Film

Kim Dotcom: Apple køber et Hollywood-studie i 2017

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Manden bag filstjenester som Mega og Megaupload fortæller at Apple er på vej til at købe en luns af Hollywood.

Kim Dotcom, entrepreneur, forretningsmand og musiker mm. er ude med en forudsigelse for 2017:

“Watch @Apple buy a Hollywood Studio in 2017” (Se Apple købe et Hollywood-studie i 2017).

Annonce:

Som hashtag angives #InsiderIntel uden yderligere detaljer.

Dette kan både være et vildt rygte, eller informationer der stammer fra insidere i Hollywood.

Kim Dotcom (Født Kim Schmitz) er kendt som manden bag filtjenester som Mega og Megaupload. En Tysk-finne nu bosat i New Zealand, hvor han har været i rettighedshavernes søgelys flere gange for muligt brud på copyright som indehaver af fildelingstjenester. Han vurderes at have et stort netværk, og kan have kilder med insiderviden om Hollywood.

Med Apples kamp for at vinde TV-indhold til integration med Apple TV, hvor det eftersigende har været noget op af bakke for Apple, der virker tanken pludselig ikke så fjern. Apple kunne, ligesom Netflix, HBO m.fl., gå ind og investere i indhold selv.

Om Kim Dotcom så får ret her må tiden vise. Lige nu er det ikke mere end et rygte, fra en person der er kendt for ekstreme ytringer. Omvendt har Apple pengetanken til at føre det ud i livet, hvis det giver mening for deres fremtidige forretning.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.