Forside * Nyheder

LG lancerer 3D-højttaler, du kan have om halsen

-

Du ved de der trådløse øretelefoner, der er formet som en hestesko, man har om halsen, og hvor der går ledninger op til ørepropperne?

LG har lige løftet sløret for en ny model, de har tænkt sig at vise frem på CES om en uge. Men til forskel for flere andre modeller af samme type, så kan den også bruges som personlige 3D-højttalere.

Annonce:

Der sidder simpelthen højttalere hele vejen rundt om denne ”lyd-krave”, der understøtter DTS 3D-lyd, så man f.eks. kan bruge dem sammen med sin smartphone, når man ser en 360-graders video, eller måske har en VR-brille på. Men der er også øretelefoner indbygget, som man kan hive ud og sætte i ørerne.

Ud over Tone Studio, som den ovennævnte model hedder, har LG også lanceret en model, der inkluderer trådløse øretelefoner, Tone Free. Hvad man lige skal bruge bøjlen til, når de i forvejen er trådløse er lidt uvist, men ørepropperne lades i det mindste op, når de sidder inde i bøjlen i stedet for ørerne.

Når CES løber af stablen om få dage får vi nok mere at vide om det.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.