Forside Produkter Mobil

Samsung “afliver” de sidste Note 7

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Samsung har netop udsendt sidste advarsel til de sidste brugere af Samsung Galaxy Note 7. Den 19. december udsender Samsung en opdatering, der fjerner muligheden for at oplade telefonen.

Siden Samsung trak deres brandfarlige Galaxy Note 7 tilbage fra markedet har 93% af deres amerikanske brugere valgt at gøre brug af Samsungs returret og enten få en anden Samsung telefon, eller pengene tilbage.

Annonce:

Men der er stadig en hård kerne, der er så glad for deres Note 7, at de ikke vil returnere til den Samsung Men de bliver nok ikke så glade når Samsung den 19. december udsender en opdatering, der fjerner muligheden for at oplade teleefonen, og derfor afliver den sammen med det problemfyldte batteri, når den løber tør for strøm.

Opdateringen bliver rullet ud i USA til at starte med, og tager op til 30 dage, før alle de resterende Galaxy 7 Note enheder er opdateret.

 

En ombyttet Samsung Galaxy Note 7 overophedede i et fly forleden. Foto: Brian Green via The Verge

Den officielle udmelding fra Samsung

Consumer safety remains our highest priority and we’ve had overwhelming participation in the U.S. Note7 Refund and Exchange Program so far, with more than 93 percent of all recalled Galaxy Note7 devices returned.

To further increase participation, a software update will be released starting on December 19th and will be distributed within 30 days. This software update will prevent U.S. Galaxy Note7 devices from charging and will eliminate their ability to work as mobile devices. Together with our carrier partners, we will be notifying consumers through multiple touchpoints to encourage any remaining Galaxy Note7 owners to participate in the program and to take advantage of the financial incentives available.

Anyone who has not yet returned their device should immediately power it down and contact their carrier to obtain a refund or exchange, or visit our website at Samsung.com/us/note7recall for more information.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.