Forside Nyheder

Snart kan du tale med chatbots i Skype

-

Chatbot-invasionen fra de store firmaer er startet.

Facebook og Microsoft er gået foran med mulighed for chatbots i Facebook Messenger og Skype, som du kan bede om at udføre alle mulige opgaver blot ved samtalekommunikation via tasterne. Det er der, vi er nu, selvom mange af disse bots stadig ikke fungerer specielt optimalt.

Annonce:

Men Microsoft siger, at de har ret meget succes med chatbots hos bl.a. rejsetjenesten Expedia, billettjenesten Stubhub, UPS og flere andre.

Men næste år går Microsoft et skridt videre. De chatbots, der findes i Skype, får nu rigtige stemmer, så man kan kommunikere med dem i samtaleform med stemmen.

Det sker ved at Microsoft åbner Skypes opkalds-API op for tredjeparts-udviklere.  De har allerede testet det en smule af med udvalgte partnere, som de nævner på deres blog.

Det store spørgsmål er naturligvis i hvor høj grad, det bliver ligesom at tale med voice-response-systemer over telefonen i stedet for et rigtigt menneske, når man har brug for hjælp. Det er jo ikke ligefrem noget, folk elsker at gøre.

Annonce:
Forrige artikelMicrosofts Echo-konkurrent får Harman Kardon lyd
Næste artikelAmazon leverer deres første kunde-pakke med drone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.