Forside CES CES 2017

Arcams rPlay giver dig hi-res og multirum i én lille boks

-

Arcam laver en række små bokse, der hedder noget med r, og som alt sammen kan noget forskelligt.

rPlay er dog stjernen i flokken. Den lille boks kan ikke bare opgradere dit almindelige anlæg til at kunne håndtere hi-res-lyd, den kan også gøre det trådløst og gøre det ud for en multirums-hub.

Annonce:

Den bruger DTS’ PlayFi, Apples AirPlay og UPnP til at streame med, og understøtter også streamingtjenester som Spotify, Tidal, Deezer m.fl. og musikken streames ud til højttalerne i et eventuelt multirums-setup uden at der tilføjes yderligere kompression til streamen.

Hvis du bruger DTS’ PlayFi kan du hente datastrømme med musik (f.eks. fra en PC eller en NAS) i op til 24 bit/192kHz, som den indbyggede DAC så sender videre til dit anlæg. Det kræver dog en kablet netforbindelse.

24/192 er dog DAC’ens loft for opløsningen, så hvis du vil have endnu højere opløsning, skal du bruge SPDIF-udgangen til en ekstern DAC.

Man styrer den lille boks fra sin smartphone, hvor man enten kan køre DTS PlayFi-app’en til musik i den høje opløsning og Arcams egen app til resten.

Da vi besøgte Arcams suite på CES, var der desværre ikke nogen, der kunne fortælle os en dansk pris, men prisen i den britiske virksomheds hjemland er 399 pund, hvilket svarer til omkring 3.500 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.