Forside * Featured

Beoplay M5: En ny unik multirum-højttaler med Chromecast

-
Beoplay M5. Foto: B&O PLAY

B&O PLAY er klar med M5, en lille ny højttaler til multirum musik i hjemmet.

B&O PLAY lancerer nu en tredje højttaler til deres multirum med Chromecast.

Beoplay M5 er den hidtil mindste højttaler i familien. På størrelse med en mellemstor kagedåse, hvor den med Bang & Olufsen Signature Sound er fri for dåselyd.

Annonce:

Det er en 360-graders højttaler, hvor lyden spredes ensartet rundt i rummet omkring. Toppen er aluminium og højttalerstoffet er eksklusiv uld fra Kvadrat. Selve uldcoveret kan udskiftes med andre farver.

Flere Beoplay M5 kan spilles sammen i multirum, eventuelt suppleret med de øvrige multirumhøjttalere A6 og A9.

På toppen af højttaleren sidder der en aluminiumsskive, der er perlebørstet og anodiseret, så den får et mat og luksuriøst udtryk. Skiven er nærmest fortryllende at røre ved og har en taktil funktionalitet, som er barberet ned til det helt fundamentale.

Med 15% bevægelse i hver retning regulerer skiven lydstyrken, hvorefter den stille og roligt drejer tilbage i neutral position. Er højttaleren inaktiv, så vil et tryk på skiven melde den ind i multirum. Er den aktiv, vil et tryk på skiven signallerer pause.

Beoplay M5 lanceres i to farver: Natural og Black. Andre farver følger.

 

 

Familiefoto med Beoplay A9, A6 og M5. Foto: B&O PLAY

 

Lyden

Beoplay M5 er udstyret med True360-lydteknologi, så man altid oplever perfekt lyd, uanset hvor man befinder sig i forhold til højttaleren.

Tre diskanter, der er placeret hele vejen rundt om højttaleren, en fuldtone/mellemtoneenhed foran og en kraftfuld bas på 5″ med lang slaglængde, der fyrer al sin energi nedad mod den specialdesignede port i bunden

Tre forudindstillede lydtilstande optimerer lyden afhængigt af højttalerens placering i rummet. Du kan vælge mellem følgende tre indstillinger i Beoplay App: fritstående, hjørne eller væg.

B&O PLAY udnytter i M5 viden fra ‘High End’-højttaleren Beolab 90, omkring spredning af lyden via ‘beam-direction-control’ og ‘beam-width-control’.

En særlig ‘Ambient Technology’ muliggør at skabe en stereooplevelse med bare én højttaler. Teknologien, som er baseret på DSP og den nyeste viden indenfor det der i fagsproget kaldes ‘psykoakustik’.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

B&O Beoplay koster kr. 4.499,-

Er klar til salg nu.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.