Forside Produkter Mobil

Er dette Microsoft Surface smartphone-tablet?

-

Microsoft forsøger at få patent på en foldbar smartphone der transformerer sig til en tablet.

Microsoft har søgt patent i USA på en smartphone-tablet-hybrid. MSPoweruser har spottet ansøgningen i Googles database over patentansøgninger.

Annonce:

En ansøgning er i sig selv ingen garanti for at det er et produkt Microsoft har på trapperne, men det kan være et koncept som de arbejder på til en fremtidig telefon.

Billederne i ansøgningen viser en stor smartphone der kan foldes ud og blive til en tablet.

Dette i forskellige udgaver, hvor den ene model er med to skærme og den anden med tre skærme – der kan danne en endnu større tablet.

Microsoft indgav denne patentansøgning i oktober 2014, og selvom Microsoft i tidens løb har erhvervet flere patenter der ikke har resultateret i egentlige produkter så noteres en interessant detaljer ved denne:

Som opfinder er angivet Kabir Siddiqui. Samme som har stået bag patenter på ‘Microsoft Surface kickstand’ og ‘Surface camera angle’ tidligere.

Vedholdende rygter går på at Microsoft arbejder på en Surface smartphone til lancering her i 2017, uden at der endnu er sluppet så mange rygter ud om dét projekt.

Både Samsung og LG rygtet på vej med foldbare smartphones senere i år.

 

 

Annonce:
VIAMPpoweruser
KILDEGoogle Patents
Forrige artikelTip: Se de skjulte kategorier i Netflix
Næste artikelNest udvider i Europa – snart i Danmark?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.