Forside Nyheder

Farvel Slingbox

-

Farvel til Slingbox. Det forlyder at Sling Media har slukket for produktionen af Slingbox-produkterne.

Pioneeren inden for streaming af tv-programmer, Sling, har angivelige lukket og slukket for produktionen af de engang så populære Slingbox-produkter nu.

Annonce:

Det skriver printmagasinet ‘Satellite Business News’ i deres januar-nummer.

Slingbox var et produkt der kunne tage tv-kanaler fra video/antenne/kabel, og streame kanalerne videre rundt i huset eller ud til familien på farten.

Sling Media har ikke officielt meldt ud at det er slut, da de fortsat sælger ud af de varer som allerede er produceret. Men overfor multichannel.com svarer de:

“We continue to sell Slingbox units and support our active community of Slingbox users. There are not any formal announcements to share at this time”, lød det fra Mark N. Vena, vice president på global marketing hos Sling Media.

Sling Media er i dag ejet af den store amerikanske satellitoperatør Dish, og det ventes at Sling-teknologien lever videre i deres satellitprodukter.

Der er ikke annonceret nogen deadline for brug af eksisterende Sling-produkter. De ventes fortsat at kunne benyttes, sålænge Sling Media opretholder support.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.