Forside Nyheder

LG G6 får 18:9-skærm

-
Sådan forestiller TechCoordination sig, at LG G6 kommer til at se ud, jf. videoen nedenfor.

LGs har det med ikke at følge med strømmen, når det gælder smartphones.

Sådan er det også med den næste flagskibsmodel, der forventes at komme fra sydkoreanerne. Den kommer nemlig til at have en skærm i et lidt usædvanligt format, nemlig 18:9.

Annonce:

Hvorfor ikke bare 16:9? Ifølge Engadget er det fordi LG har tænkt sig at give det næste flagskib, G6, nogle af de samme funktioner som deres V-serie. Det betyder en skærmopløsning på 1440 x 2880, så altså lidt mere i toppen af den 5,7 tommer store skærm.

Om det betyder, at LG G6 reelt får to skærme ligesom på V-serien, eller om de ekstra pixels i toppen blot allokeres til andre opgaver (og dermed næsten får samme funktion) finder vi nok først ud af, når LG G6 bliver annonceret i forbindelse med MWC om halvanden måned.

LG var først til at flytte home-knappen om på ryggen af telefonen for at kunne brede skærmen så langt ud mod kanterne som muligt. Angiveligt har de presset endnu mere skærm ind på overfladen af telefonen, og har reduceret sidekanterne med 10 procent og topkanterne med 20%.

Derudover skulle skærmen kunne ses 10% mere tydeligt

udendørs og bruge 30% mindre strøm.

Og ja, 18:9 er naturligvis det samme som 2:1, eller 12:6 eller 1440:2880, så kom endelig med gode skærmformat-jokes i kommentarsporet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.