Forside Nyheder

LG’s 2016 OLED modeller kan få HLG og Technicolor HDR

-
Foto: recordere.dk

Den engelske LG TV ejer, og aktive twitter bruger James A, har lavet en liste over brugere, der gerne vil have LG til at komme med en opdatering til 2016 OLED TV, så TV’et ligesom 2017 modellerne får HLG og Technicolor HDR.

Recordere.dk talte med LG på CES 2017 i Las Vegas, og der fortalte en nordisk repræsentant at de overvejede om de skulle opdatere 2016 OLED modellerne til også at understøtte HLG  (Hybrid Log Gamma), der giver mulighed for at modtage yderligere HDR metadata via broadcast TV.

Den engelske LG TV bruger James A, der også startede en afstemning for HDR Gaming support, har nu lavet en ny liste man kan skrive sig op på, hvis man ønsker at lægge pres på LG, for at får HLG og Technicolor HDR support i 2016 modellerne.

Annonce:

På CES 2016 fortalte den engelske TV ansvarlige for LG Rob Taylor til AVForums, at der måske kommer en opdatering, se videoen nedenfor (3:40 inde), så hvis man ejer et 2016 OLED, kan man jo lige så godt skrive sig på listen, så LG kan se der er mange der gerne vil have denne opdatering.

Da både HLG og Technicolor HDR er rent software, er der ikke noget teknisk i vejen for at LG opdaterer deres 2016 modeller med support for teknologierne.

 

Hvis du ønsker at deltage på listen, kan du skrive dig op her.

Der kommer dog ingen WebOS 3.5 opdatering. Læs mere her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.