Forside Nyheder

Nest udvider i Europa – snart i Danmark?

-

Nests smarthjems-produkter kommer nu til salg i yderligere fire lande i Europa.

Dermed kommer de europæiske lande, hvor Nest-produkterne sælges, op på 9. Men der er stadig ingen nordiske lande imellem.

Kører man en tur syd for grænsen, kan man dog fremover købe Nest-produkter i Tyskland. De kommer nemlig nu til salg hos vores tyske naboer, i Spanien, Italien og Østrig. Det kommer oven i de lande, hvor de allerede sælges, nemlig Storbritannien, Irland, Frankrig, Holland og Belgien.

Dermed er stort set hele Vesteuropa dækket, med undtagelse af Norden. Så der er god grund til at tro, at Skandinavien er næste etape i Nests Europa-lancering.

Google-ejede Nest er mest kendt for deres intelligente termostat, som sælges gennem parallelimport i Danmark. Men de har også intelligente indendørs- udendørs-overvågningskameraer og en intelligent røgalarm i sortimentet.

Termostaten koster 249 Euro, hvis man køber den i f.eks. Tyskland, mens kameraerne koster 199 Euro og røgalarmen 119 Euro. Dertil kommer, at man til kameraerne kan købe en service, der lader én lagre, hvad de optager, på Nests servere, Nest Aware. Den koster 10 Euro om måneden eller 100 Euro for et år.

 

Annonce