Forside CES CES 2017

Samsung-topchef: Nu får I snart at vide, hvorfor Note 7’erne brændte

-

»Det har været et udfordrende år for Samsung«.

Annonce:

Det var en af Tim Baxters (bill.) indledende linjer, da han onsdag åbnede Samsungs keynote under CES 2017. Baxter er COO for Samsung Electronics America.

Der er tale om lidt af en underdrivelse. Note 7-skandalen og tilbagekaldelsen af millioner af topbetjente vaskemaskiner gjorde av på firmaet, der eller startede året godt med en uhyre velanmeldt GALAXY S7.

Siden Note 7-skandalen har der dog været en del mystik om, hvad der rent faktisk fik den ellers ret populære phablet til at bryde i brand spontant. Oprindligt hed det sig, at der var to lag i batteriet, der var blevet sat for tæt sammen, og at derfor skete en kortslutning.

Helt generelt sagde kilder inde i Samsung, at det formentlig var fordi, ledelsen ville have Note 7 ud hurtigst muligt og med mest mulig kapacitet og funktionalitet for at kapitalisere på den generelle skuffelse over IPhone 7.

Men vi har aldrig rigtig fået en helt officiel forklaring. Den skulle dog komme ”snart”.  Det var i hvert fald det ord, Tim Baxter fra Samsung brugte, da han lovede os alle, at vi snart ville få brandårsagen at vide. Ifølge den sydkoreanske avis JoongAng Ilbo skulle en forklaring lande i januar, så ”snart” kan være indenfor de næste tre uger.

Det vil nok være klogt af firmaet at afsløre årsagen inden MWC løber af stabelen om et par måneder, hvor GALAXY S8 forventes at blive vist frem. Hvis den altså ikke, som rygterne siger, er blevet forsinket på grund af ekstra batteri-tests, så det hele ikke gentager sig.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.