Forside Produkter Mobil

Telmore Play dropper Mofibo og får mere musik

-
Foto: recordere.dk

Telmore justerer sit Play-univers. Ny bogtjeneste og opdateret musiktjeneste.

Kampen om kundernes gunst i telebranchen er blandt de hårdeste i landet, og kundernes krav til både telefoni og underholdning er konstant stigende. Det kræver omstillingsparathed og smidighed hos teleselskaberne, og Telmore justerer derfor nu sit Play-univers.

Ud af partnerskabet med Telmore træder bogtjenesten Mofibo, som netop er blevet købt af svenske Storytel, og ind kommer i stedet den internationale e-bogstjeneste, Bookmate.

Annonce:

”Vi arbejder konstant på at forbedre vores Play-univers, så vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste produkt. Og i forbindelse med at Storytel har overtaget Mofibo, er det blevet besluttet, at de træder ud af vores play-pakke. Det har til gengæld givet os mulighed for at få en stor international e-bogstjeneste med ombord, så vi nu kan tilbyde vores kunder endnu flere titler at vælge imellem,” fortæller administrerende direktør i Telmore, Jens Grønlund.

Bookmate giver adgang til 16.000 danske bogtitler, hvilket er ca. på samme niveau som Mofibo, mens der derudover er et meget stort antal internationale titler, inklusive flere end 300.000 engelsksprogede titler. I løbet af foråret forventes det endvidere, at der bliver lanceret et omfattende katalog af lydbøger.

”Vi kan se, at en stor del af Telmores kunder vælger vores Play-univers netop på grund af den lette adgang til tusindvis af bøger. Derfor har det været en højprioriteret opgave at finde den helt rigtige samarbejdspartner, som kan levere netop dette. Og det kan Bookmate,” forklarer Jens Grønlund.

 

Et løft til musikken

Men det er ikke kun e-bogsdelen, som har fået et løft. Også Telmores musiktjeneste har fået en opgradering, hvilket betyder, at selskabets kunder nu har adgang til mere end 30 mio. musiknumre.

I samme omgang er brugerfladen blevet forbedret, og lydkvaliteten har fået et skub i den rigtige retning.

”Vi kan se, at vores kunder er meget begejstrede for de tjenester, som ligger udover den rene telefoni. Og de mange kunder, som har valgt Telmore Play, vil vi gerne gøre noget ekstra for. Derfor har vi investeret i en forbedret musikplatform, og samtidig får vores læseglade kunder også adgang til et større bogudvalg,” siger Jens Grønlund.

Hos Telmore har over hver fjerde kunde et abonnement, som indeholder mere end blot telefoni.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.