Forside Nyheder

YouSee og Discovery enige om ny distributionsaftale

-

I en ny multiplatforms-aftale mellem Discovery Networks Danmark og YouSee får 1,2 millioner danske husstande adgang til Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Eurosport og Discoverys øvrige kanaler i de kommende år.

Aftalen giver også YouSee adgang til at tilbyde mobilstreaming af udvalgte dele af Discoverys indhold på tværs af deres kundebaser. Ud over aftalen i Danmark har Discovery indgået en lignende aftale i Norge med GET, et TDC-datterselskab.

Annonce:

Discovery og YouSee kan nu oplyse, at virksomhederne har indgået en ny distributionsaftale, som intensiverer samarbejdet mellem parterne på tværs af platforme og devices. Med aftalen får YouSee retten til at videredistribuere Discoverys 13 tv-kanaler til de 1,2 millioner danske husstande, der får deres tv-signal fra YouSee.

Derved har YouSee sikret sine kunder adgang til topindhold som det danske fodboldlandsholds kampe, 5. halvleg, De Unge Mødre og meget andet. Derudover får YouSee mulighed for at tilbyde mobilstreaming af udvalgte dele af Discoverys indhold på tværs af deres kundebaser.

Vi er meget glade for at kunne forlænge vores langvarige samarbejde med YouSee. Vi er blevet enige om en skelsættende aftale, der intensiverer vores samarbejde med YouSee på tværs af platforme. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, men først og fremmest glæder jeg mig over, at de mange YouSee-kunder her i landet nu kan glæde sig til endnu mere af det bedste indhold i Danmark”, siger Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Danmark.

Sideløbende med den danske aftales tilblivelse, har Discovery i Norge indgået en parallel aftale med den TDC-ejede tv-distributør GET.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.