Forside * Nyheder

Nu kan Alexa styre Plex – og sætte lyset i stuen derefter

-

Plex bliver ved med at tilføje sjove funktionaliteter til streaming-app’en.

Den seneste er, at man nu kan bruge Amazons virtuelle assistent Alexa til at styre Plex. Det sker igennem en såkaldt Alexa Skill, som Plex nu har lanceret til download for Alexa-brugerne.

Annonce:

Det betyder, at folk med f.eks. en Echo-højttaler eller en Amazon Fire TV-boks vil kunne styre Plex med talekommandoer igennem Alexa.

Plex har skrevet en længere blogpost om emnet, der præsenterer et tænkt eksempel, der næppe er helt i overensstemmelse med, hvad Alexa kan levere, men virkeligheden kommer formentlig ret tæt på.

Derudover har de dog også tilføjet understøttelse for webhooks. Og hvad er det så? Webhooks giver mulighed for, via nettet, at lade visse begivenheder blive aktiveret samtidigt med andre. Lidt IFTTT-agtigt, hvis man kender til det system.

Det betyder ifølge Plex, at man f.eks. kan sætte sit Philips Hue-system til automatisk at gå over til hjemmebiograf-belysning, når man aktiverer en film via Plex og Alexa.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.