Forside * Featured

Nye iPhone-rygter: USB-C og buet skærm

-

Apple kan muligvis droppe Lightning-stikket på den luksus-iPhone, der kommer til efteråret.

Det skriver Wall Street Journal, der vanligvis har orden i kilderne, når det gælder iPhone-rygter. Disse kilder beretter, at der i stedet vil komme et USB C-stik i brug.

Annonce:

Det kan dog også være, at dette kun gælder den anden ende af ladekablet, der sættes ind i selve laderen. På den måde vil man nemlig kunne sætte stikket i en MacBook, hvilket man ikke kan nu, fordi sidstnævnte ikke har noget almindeligt USB-stik.

Udskiftning af Lightning-stikket står nemlig i modsætning til, hvad vi ellers har hørt af rygter i forbindelse med jubilæums-iPhonen, som Apple sandsynligvis vil lancere sammen med mere moderate opgraderinger af iPhone 7 og 7 Plus i form af de sædvanlige ”S”-modeller.

Wall Street Journals kilder synes dog at bekræfte et separat rygte, som en anden relativt troværdig analytiker har bragt på banen. Ming-Chi Kuo fra KGI Securities har i flere omgange fremlagt informationer om at jubilæums-iPhonen kommer til at have en buet skærm på en eller anden måde. Den vil højst sandsynligt krænge ud over siderne, hvis ikke også i toppen og i bunden.

Det rygte bekræfter Wall Street Journals kilde separat, hvilket gør det noget mere troværdigt. Den samme kilde stemmer også i med Ming-Chi Kuos kilder, når det gælder rygtet om at den luksuriøse iPhone bliver separat fra den øvrige iPhone-udvikling. Det betyder bl.a. at den OLED-skærm, der kommer i iPhone 8, X eller hvad den nu kommer til at hedde, ikke kommer i 7S og 7S Plus, der må nøjes med en LED-skærm.

Det bliver angiveligt Samsung, der skal levere den buede OLED-skærm til luksus-iPhonen, da Apples normale leverandører såsom LG og Japan Display ikke har maskineriet til at levere skærme i den antal, der bliver påkrævet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.