Forside * Nyheder

Passager-droner klar til at flyve i Dubai

-

Hvad skal man med flyvende biler, når man kan få droner i menneskestørrelse?

 

Annonce:

En af de ting, Recordere-redaktionen flippede mest ud over på CES tilbage i januar 2016, var den kinesiske passager-drone fra Ehang, der er stor nok til at kan transportere et menneske.

Dengang, for lidt over et år siden, var den ikke blevet testet udenfor Kina, og det virkede som en temmelig uoverskuelig opgave at skulle lovgive omkring den.

Men det tager de ikke så tungt i Dubai.

Her er dronen nemlig blevet testet i de seneste måneder, og resultatet er en godkendelse, der betyder at den kommer til at flyve rundt i Dubai fra juli måned i år.

Dronen har fået lidt bedre batterilevetid siden lanceringen på CES 2016. Nu kan den flyve lige under 50 kilometer eller en halv time, afhængig af, hvilken mur, man møder først.

Ehang 184 kan kun transportere en enkelt person og en kuffert. Den er fuldkommen selvstyrende, så man skal blot taste en destination ind, og så er man flyvende. Der er ingen officiel dansk pris, men udbudsprisen ligger på mellem en og to millioner kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.