Forside Baggrund

Nu slukker YouSee for FM radio

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

YouSee har nu indledt sluk af FM radio på deres kabel-tv.

Er du YouSee-kunde, og har du en radio tilsluttet til antennestikket eller et TV med FM-radio indbygget, så forsvinder FM-kanalerne nu.

YouSee har i dag indledt det annoncerede sluk af FM radio på deres kabel-tv landet over. Det har YouSee oplyst til P4 Fyn.

Annonce:

Selve slukket ventes at berøre hen ved 300.000, vurderer YouSee, og det sker for at give plads til bredbånd med Gigabit-hastigheder.

Oprindelig havde YouSee meldt ud at FM-sluk ville ske i løbet af februar i år, men det er siden ændret til “i løbet af januar” og det er så fra i dag.

 

DSC00946
FM-sluk frigiver væsentlig mere plads til bredbånd. Foto: recordere.dk

 

YouSee giver deres kunder en stueantenne

Som kompensation vil YouSee forære deres kunder en stueantenne, så de stadig kan modtage FM signalet. Se mere om bestilling af stueantennen her.

Bemærk dog at det kun giver adgang til de lokale FM-stationer i jeres område. Ikke de DAB-kanaler som YouSee konverterede til FM eller de udenlandske kanaler de også tilbød på FM.

 

FM radio-kanaler hos YouSee
Disse FM radio-kanaler hos YouSee forsvinder nu

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.