Forside Indhold og distribution Musik

Nu understøtter AmpMe Spotify

-

AmpMe er enten helt genialt eller verdens værste opfindelse.

Det kommer formentlig an på, hvem du er. AmpMe gør det nemlig muligt at synkronisere afspilning af musik over f.eks. en smartphones højttaler med andre smartphones, der har AmpMe installeret.

Idéen er, at nok lyder musik forfærdeligt igennem en smartphone-højttaler, men hvis man nu har adskillige smartphone-højttalere, der spiller den samme musik, og måske også har en tablet eller andet sted i mixet, så lyder det samlede resultat både højere og bedre.

Folk med hifi-tendenser vil nok mene, at det bare er dårlig lyd, der bliver forstærket, hvis en hel gruppe mennesker spiller det samme musik over flere enheder – men taget i betragtning, hvor mange unge, der lytter til musik via smartphonens højttaler, kan man sagtens forestille sig at disse unge vil synes, det er en glimrende idé.

Der har dog været én meget stor forhindring for, at AmpMe kunne blive en stor succes. Indtil videre har den kun understøttet SoundCloud og lokalt lagret musik. I det sidste tilfælde skal de samme filer naturligvis være til stede på alle enhederne, hvilket kan være besværligt.

Men nu har AmpMe fået Spotify-understøttelse. Man skal blot indtaste sine login-informationer i app’en, og så kører det. Det betyder, at hvis man sidder en gruppe mennesker sammen og vil lytte til den samme musik over smartphone-højttalere i samklang, er det lige blevet meget lettere.

Bluetooth-højttalere kan dog også indgå i systemet, men hvis du oplever at mange flere grupper af unge på gaden eller i toget nu hører musik i mellemtone-lejet for fuld skrue og højere end nogensinde, ved du hvad klokken er slået.

Annonce