Forside Indhold og distribution Film

Apple i Hollywood: Noget stort er under opsejling

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Apple-boss har holdt møder med Hollywood. Der arbejdes på noget stort, fortæller en højtstående kilde til avisen New York Post.

Eddy Cue, Senior Vice President of Internet Software and Services hos Apple, deltog her i slutningen af februar i nogle møder i Hollywood med henholdsvis Paramount Pictures og Sonys TV- og film-divisioner.

Avisen New York Post har talt med en højtstående kilde på chefniveau. Kilden, der har ønsket at være anonym, fortæller til avisen at noget stort er under opsejling.

“De talte med Sony og Paramount sidste uge”, fortæller kilden, og fortsætter: “De er ved at forberede noget stort.

Annonce:

 

Apple arbejder på noget nyt

Han uddybede at Apple, efter hans vurdering, ikke blot var ude og købe en ny tv-serie, men at de har “transformative plans underway”.

Altså planer der markerer et skifte, et nyt fokus, for Apple.

Avisen skriver at der også indgås aftaler med flere erfarne producere i Hollywood. Men hvad de kræfter skal bruges til vides endnu ikke.

Apple har tidligere været rygtet på vej med en Netflix-konkurrent, men man har tidligere ment at de planer døde i for høje krav fra Apple til indholdsleverandørene.

 

Interesse i Imagine Entertainment

Der har også været holdt ‘seriøse møder’ i februar, imellem Apple og  produktions- og distributions-selskabet Imagine Entertainment, der er ejet af Ron Howard og Brian Grazer.

Selskabet har bl.a. lavet tv-serier i samarbejde med 20th Century Fox Television. Apple har vist interesse for både at investere i produktionsselskabet eller helt overtage det.

 

Netflix?

Andre mener at hvis Apple vil ind på markedet for abonnements-streaming af film og tv, hvorfor så ikke “bare” købe Netflix (værdi 400 mia. kroner).

Hvad end det er Apple arbejder på her, så kommer vi nok til at høre mere om det i nær fremtid, med flere rygter og flere kilder i Hollywood, der leverer brikker til puslespillet om Apples nye planer.

 

Annonce: