Forside Nyheder

GameBoy-emulator til Apple Watch

-

Er GameBoy det nye Doom?

Annonce:

Indtil videre har det været en af de sjoveste udfordringer for nørder at få Doom til at køre på alt fra kameraer til kaffemaskiner.

Men nu kan det være, at GameBoy-spil bliver det næste. I hvert fald har en fyr ved navn Gabriel O’Flaherty-Chan fundet ud af, hvordan man kan køre en GameBoy-emulator på Apple Watch.

Projektet, der hedder ’Giovanni’, er et sidestykke til et større GameBoy-emulator-projekt, der hedder Gambatte. Sidstnævnte er open source, så hvis man har evnerne, kan man forsøge sig med at proppe emulatoren ind alle mulige steder – og altså også på Apple Watch. Du kan se en GIF-animation af spillet og kigge koden igennem på GitHub, hvis du har lyst til at rode med den slags.

Kontrollerne er en kombination af skærmknapper og kronen på Apple Watch, og selvom spillene ikke kører ved 100% hastighed, er de fuldt funktionsdygtige…hvis man altså gider spille GameBoy-spil på så lille en skærm.

(Folk, der er lige så gamle som undertegnede skribent vil dog formentlig kunne huske, hvordan man kunne få Pac-Man som armbånds-ur i firserne. Jeg er kun blevet taget en enkelt gang i at spille det i en skoletime.)

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.