Forside * Nyheder

Den intelligente jakke lander til efteråret

-

For et par år siden prøvede Recorderes udsendte for første gang at styre noget digitalt ved at røre ved tekstiler.

På Googles udvikler-konference, I/O, viste firmaet deres Jacquard-projekt frem, der er trykfølsomt stof, der kan vaskes og slides – men stadig sende data til f.eks. ens mobiltelefon.

Annonce:

Det er nu kommet til udtryk i en denim-jakke, som Google har lavet sammen med Levi’s. Jakken er lavet af det intelligente Jacquard-stof, og har et Bluetooth-modul på manchetten.

Som man kan se i nedenstående video kan man på den måde bruge trådløse øretelefoner til at få navigations-vejledning, når man cykler rundt, men også samtidig starte, slukke eller skrue op og ned for musikken, og modtage og eller afvise opkald, blot ved at røre ved stoffet på ærmet.

Jakken, der bliver markedsført af Levi’s, kommer til efteråret, men den bliver ikke billig for en cowboyjakke. Den kommer til at koste 350 dollar, der omregnet og før danske afgifter kommer på, svarer til 2450 kroner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.