Forside Nyheder

iOS 10.3 kan finde dine forsvundne AirPods

-

Apple er i færd med at rulle den næste version af iOS ud til brugerne, og det er ikke fordi, der meget nyt.

Men en enkelt nyhed vil sikkert glæde mange. Styresystemet til iPod og iPhone kan nu hjælpe dig med at finde AirPods, der er blevet væk.

Annonce:

Der har været en hel del snak (også her, her og her på Rec.dk) om, hvor let, det er at smide Apples trådløse øretelefoner væk.

Men i lighed med Find My iPhone-funktionen, kan man nu lokalisere sine AirPods ved at se på et kort, hvor de sidst var forbundet med ens iPhone. Eller man kan få dem til at sige en lyd, så man kan finde dem, hvis de er lidt tættere på.

Den nye iOS-version byder dog også nyt til CarPlay, hvor man lettere kan springe rundt mellem apps i stedet for at skulle forbi Home-skærmen først. Samme system har også fået hurtigere adgang til albums i musiksektionen, og man kan se, hvad næste nummer er på playlisten.

Under motorhjelmen sker der dog noget stort, som de fleste forhåbentlig ikke kommer til at lægge ret meget mærke til. Men Apple skifter faktisk filsystem. Indtil nu har Apple anvendt det 31 år gamle HFS-system, der oprindeligt blev lavet til Macs, men fra iOS 10.3 går de over til det nye Apple File System, forkortet APFS, og som med tiden skal indføres på alle Apple-enheder. Det blev præsenteret på WWDC sidste år.

Endelig er der også lidt nyt til Mac-folket, der har fået Night Shift på den udgave af MacOS Sierra, der også er kommet i dag, og har man et Apple Watch, kan man med den nylancerede version af WatchOS endelig sætte uret i en biograftilstand, så det ikke lyser op i mørket.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.