Forside Produkter Connected Home

Ny firmware til Libratone ZIPP

-

Libratone har i dag frigivet en ny firmware til Libratone ZIPP. Den nye firmware giver flere nye muligheder for ejere af højttaleren.

Firmwaren kan installeres igennem Libratones app som findes til iOS og Android.

Annonce:

Af nye features nævnes:

  • Du kan gemme dine Spotify favoritter på Favorit-knappen (hjertet) sammen med radiostationerne. Derfor skal du nu blot sætte en finger øverst på din højttaler for at høre din favoritmusik. Der er plads til fem playlister eller radiostationer.
  • Der er installeret en sleep timer, så du kan få din ZIPP til at slukke på et bestemt tidspunkt.
  • ZIPP starter nu blot 10 sek. efter tryk på on/off-knappen
  • Flere forskellige andre bug fixes siden lanceringen i efteråret 2015, så højttaleren generelt er hurtigere og mere stabil

 

Libratone Zipp Mini

Få mere ud af din gamle højttaler

Libratone arbejder ud fra ‘the sustainable way of designing’, og derfor er grundtanken, at du ikke smider dit gamle produkt væk, når der kommer en ny og forbedret udgave som fx ZIPP Black Nordic (med mindre du vil have en sort højttaler). I stedet tilbyder Libratone en gratis software-opdatering, så alle ejere af ZIPP-højttaleren kan få glæde af den forbedrede software.

 

Hvordan gør du?

Den nye software kan tilgås via Libratone app’en, der fås på både Google Play og i App Store. Gå ind på app’en, vælg din højttaler i SoundSpaces og følg instruktionerne. De ligger online nu.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.