Forside * Nyheder

Stjerne forlader populært bilshow

-
Mike Brewer & Edd China fra Wheeler Dealers

Edd China fra Wheeler Dealers der er et af de mest populære bilprogrammer på TV har meddelt producenten Velocity network, at han ikke ønsker at lege med mere.

Den kendte mekaniker fra “Wheeler Dealers” Edd China, har valgt at sige stop på det populære bilprogram, efter producenten Discovery Networks Velocity Networks ønsker at lave ændringer i programmet, der ville mindske hans rolle i programmet.

På en flere minutter lang video på YouTube forklarer Edd China, hvorfor han trækker stikket, og overlader sin plads til en anden kendt vært Ant Ansted, som nogle sikkert kender fra “For the love of cars”.

Annonce:

 

Holder sig ikke tilbage

Edd China skjuler ikke at det er skuffelsen over ændringerne i programmet, der gør han forlader det efter mange sæsoner. Men han er dog stadig mand nok til at bede seerne støtte Mike Brewer der bliver på programmet.

Edd China bliver dog ikke arbejdsløs, da han allerede har en populær YouTube kanal som han fortsætter med.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.