Forside Nyheder

Samsung vil teste smartphone med dobbeltskærm

-
NEC Medias-smartphone med dobbeltskærm

Dobbeltskærme på smartphones er noget, vi har talt om længe.

Da de fleksible OLED-skærme begyndte at dukke op i telefoner for nogle år siden, forestillede man sig netop, at man ville kunne lave en smartphone, hvor skærmen kunne foldes som en bog, og dermed udnytte to separate skærmdele.

Annonce:

Siden har mindre kendte smartphone-producenter som Kyocera og NEC lavet smartphones med dobbeltskærm. Men nu ser det ud som om, Samsung gør klar til at træde ind i arenaen.

Ifølge det koreanske branchemedie ET News, der dækker produktionsmiljøet i Sydkorea, vil Samsung nu gå i gang med at teste en smartphone-prototype med dobbeltskærm. De vil få produceret mellem 2.000 og 3.000 eksemplarer prototyper inden sommer, som skal bruges til tests på tværs af Samsungs mobilafdeling.

Kyocera Echo med dobbeltskærm

Modsat, hvad vi tidligere har set, bliver der tilsyneladende ikke tale om en foldelig skærm, som nævnt ovenfor. I stedet bliver det to almindelige fem-tommer-skærme, der er bundet sammen af hængsler – lidt ligesom Kyocera-modellerne og NECs Medias-telefonerne (bill.) nævnt ovenfor.

Hvad kan man bruge sådan en formfaktor til? Kom med jeres bud i kommentarsporet herunder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.