Forside Produkter Mobil

TEST: Samsung Galaxy S8+

-
Samsung Galaxy S8+. Foto: recordere.dk

Samsung er klar med et nyt flagskib, og i år er der ingen telefoner uden edge. Vi har testet den store dreng i klassen Samsung Galaxy S8+.

Samsung havde et skrækkeligt 2016, med kæmpe problemer med deres Galaxy Note 7, og nu skal det skadede omdømme rettes op med en ny model inden for Galaxy S familien.

Samsung Galaxy S8+ er den store af de to nye modeller, og vi har haft den til test over hele påsken, og har givet den en kærlig behandling inden for telefoni, kamera, skærm og hastighed.

Annonce:

 

Samsung Galaxy S8+, kassens indhold (foto: recordere.dk)

 

Udpakning og installation

Samsung Galaxy S8+ kommer i en flot emballage, der udover telefonen indeholder en AC USB oplader, USB opladningskabel samt et diskret sæt in-ear hovedtelefoner. Opladeren går fra almindelig USB til USB-C, og det undrer mig, at Samsung ikke har givet en USB-C oplader med.

 

Samsung Galaxy S8+, USB-C og minijack (foto: recordere.dk)

 

Telefonen vi testede var i farven “Midnight Black” som er en pianosort telefon, som skriger på fedtede fingre.

Skærmen er på hele 6,2 tommer, og har formatet 18:9 som giver skærm fra nærmest top til bund, og da det er en edge skærm ud over begge sider.

I toppen af forsiden finder man også et 8 megapixel selfiekamera, der har lynhurtig autofokus. På toppen finder man et Sim-slot, der også har plads til et MicroSD kort.

Den model som sælges i Danmark har ikke Dual-Sim som man har hørt om på andre markeder.

 

Samsung Galaxy S8+, Infinity Display (foto: recordere.dk)

 

På venstre side finder man lydstyrke knapperne, samt en dedikeret Bixby knap, som jeg nok skal vende tilbage til senere i anmeldelsen.

På højre side finder man power knappen, og i bunden finder man et USB-C stik samt et minijack stik som kan bruges til hovedtelefoner.

 

Samsung Galaxy S8+, kamera og fingeraftryksaflæser (foto: recordere.dk)

 

På bagsiden er der et 12 megapixel kamera samt en malplaceret fingeraftrykaflæser. Også det skal jeg nok vende tilbage til senere.

Telefonen virker solid i sit udtryk, da den er dækket af glas på både for- og bagside. Men man går hele tiden og er bange for at tabe den, da man helst ikke vil ødelægge – eller ridse det smukke ydre. Den virker eksklusiv, og kanten er netop blevet den smule højere, der gør at edge skærmen ikke føles forkert at holde i hånden. Det syntes jeg den gjorde på både S6 og S7.

Galaxy S8+ er ligesom sin forgænger IP68 certificeret, og det betyder at den er vandtæt i op til 30 min. på ned til 1.5 meters dybde, så man kan bruge telefonen i regnvejr, uden at være bekymret for om den bliver ødelagt af vandet.

 

Bagsiden af Samsung Galaxy S8+ (foto: recordere.dk)

 

Installationen af Samsung Galaxy S8+ er hurtig og let, og tager ikke mere end nogle få minutter, hvis man har en ordentlig internet forbindelse.

Man kan vælge at geninstallere apps og data fra en anden Android Telefon, overføre data fra en iPhone eller installere telefonen fra ny. Vi valgte det sidste.

 

Oplåsning af telefon med Iris (foto: recordere.dk)

 

Flere måder at låse din telefon op

Samsung er gået “all-in” på mulige metoder for at logge på sin telefon. De har både pin eller mønster, fingeraftryk, ansigtsgenkendelse, og iris som låser op via din øjne.

Du kan selv vælge hvilken -, eller hvilke af metoderne du ønsker at bruge. Personligt har jeg pin, fingeraftryk og iris. Jeg ser ikke rigtigt noget behov for ansigtsgenkendelse, da iris fint virker, også selvom jeg bruger skærmbriller.

Jeg kan dog ikke lade være med at undre mig over placeringen – og størrelsen af fingeraftrykslæseren. Placeringen lige op af kameraet virker ikke gennemtænkt, da jeg til stadighed rammer kameralinsen. Det afstedkommer så at jeg med jævne mellemrum får en besked i kamera-app’en om , at man får pænere billeder hvis linsen ikke er beskidt.

Rent designmæssigt er der plads under kameraet, og så kunne samsung også have valgt en større fingeraftrykslæsere, så man ikke skal fedte rundt lige omkring kameraet.

Iris scanneren virker til gengæld super godt, og den er blevet min primære måde at logge på, så snart jeg rammer tænd knappen tændes iris scanneren, og da jeg alligevel kigger på telefonen, så låses telefonen op.

Du kan også bruge fingeraftrykslæseren til at tænde telefonen, når du trykker på den, så hvis du kan vænne dig til placeringen, så er det den hurtigste måde at åbne telefonen.

Sikkerheden omkring den indbyggede ansigtsgenkendelse, hvor telefonen låses op ved at scanne hele dit ansigt, er flere gange blevet omgået. Det er blevet vist i både artikler og videoer at den er mangelfuld, og jeg forstår ikke hvorfor Samsung ikke vælger at fjerne den igen.

Den er jo ikke nødvendigt hvis du bruger iris. Der vil være tilfælde hvor folk med briller ikke kan genkendes, men så er der også fingeraftryk og pin som alternativ. Og Samsung ved jo godt det ikke er sikkert nok, når de understreger, at ansigts-genkendelse ikke kan bruges til at låse Samsungs egen betalingsløsning “Samsung Pay” op, eller åbne de låste foldere du måtte have oprettet på din telefon.

Men samsung skal have ros for at have så mange forskellige måder at låse telefonen op.

 

Samsung Infinity Display (ill. Samsung)

 

Skærmen “Infinity Display”

Samsung har kaldt deres skærm “Infinity Display” på årets Galaxy S8 serie, og man får også rigtigt meget skærm for pengene. Mere end 80% af telefonens forside er skærm.

Skærmen på S8+ er 6.2 tommer, og har 18.5:9 format, som gør den helt uden for nummer, når det gælder afspilning af video, men det har Samsung løst ved at tilbyde en tilpasningsfunktion, hvor der skæres noget af top og bund på billedet. Til gengæld er der masser af plads til apps og ikoner. Og der går ikke 5 sek. fra man har tændt telefonen for første gang, til man man nyder den meget ekstra plads man har fået på sin startskærm.

Og den meget ekstra plads har man bl.a. fået ved at lægge HOME knappen direkte på displayet, og så introducere et haptisk feedback, når man trykker hårdt på “knappen”.

Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle apps, der kan bruge den ekstra plads som Samsungs “Infinity Display” tilbyder. F.eks. bruger Antutu Battery Test ikke alt pladsen, og så har man sorte områder i både top og bund. Men langt de fleste nyere apps vi testede havde stor glæde af den ekstra plads.

Samsungs HD+ Super AMOLED skærm står knivskarpt med dybt sort niveau, og jeg er vild deres “allways on” display som giver mig info om nye beskeder og et ur. Dette til trods for at det tager op til 10% af batteritiden.

Skærmens opløsning kan indstilles i indstillinger. Fra fabrikken kommer den med opløsningen 2220×1080 (FHD+), men du kan vælge at skrue den op til 2960×1440 (WQHD+) eller ned til 1480×720 (HD+). Jeg har valgt at lade den blive i den FHD+ opløsning som Samsung har sat den til fra fabrikken. Du kan også skifte farvebalance i indstillinger, men også der kan jeg bedst lide den indstilling som Galaxy S8+ kommer med som standard.

Da jeg testede Galaxy S7 Edge sidste år, tryglede jeg Samsung om at bruge de buede kanter på begge sider til noget konstruktivt.

Desværre har de ikke lyttet. Lige nu har du alle de ekstra edge funktioner på højre side af skærmen. Du kan som standard vælge mellem “App Edge”, “Smart Select” og “Peoples Edge”, men der er masser af andre smarte kantfunktioner som kan vælges eller tilkøbes i indstillinger.

Men dem som er valgt som standard, er også dem som giver størst værdi ved daglig brug. “Smart Select” er en feature som gør at du har en udklipsværktøjslinie klar, så du kan klippe et område af skærmen ud, og gemme det som billede, eller som animeret GIF.

Den eneste ekstra jeg selv har valgt er “Enhedsvedligeholdelse”, hvor man kan optimere plads- og batteriforbrug løbende.

Men for at konkludere på skærmen, så finder du ikke en bedre skærm på nogen smartphone lige nu, end den der sidder på S8+. Det er nok også derfor at Apple angiveligt lige har lagt en ordre på 70 mio. OLED skærme fra Samsung.

 

Samsung Galaxy S8+, Performance resultater (Ill.: recordere.dk)

 

Galaxy S8+ er en super performer

Samsung Galaxy S8+ er en sprinter. Processoren er Samsungs egen 10 nanometer (nm) Exynos, der kører 2.3 GHz og 1,7 GHz. Processoren er naturligvis 64 bit, og har 4GB RAM, så der er godt med plads for programmerne at køre i.

Den scorer mellem 173.087 og 173.701 i de gentagende tests vi kørte på AnTuTu benchmark 6.2.7, som er en flot stigning fra sidste års S7, der scorede omkring 130.000.

Der er intet at brokke sig over i ydeevne. Alt kører flydende. Videoer afspilles flydende, 3D grafik spiller max, og programmer og internetlæseren kører perfekt.

 

Batteritiden skuffer lidt på Galaxy S8+

 

Batteri skuffer

Batteriet i S8+ er på 3.500 mAh, mens man i lillebroderen S8 må nøjes med 3.000 mAh. Batteriet kan lades op på lidt over en time, og Samsung Galaxy S8+ understøtter også trådløs opladning med WPC og PMA standarderne.

Batteriet er faktisk mindre end det var i Galaxy S7, der havde 3.600 mAh at bruge af. Det med en mindre skærm, men mon ikke Samsungs nye batteritest har gjort, at de har truffet nogle valg omkring batteristørrelse i deres nye modeller.

På en dag med megen -, men ikke overdrevet brug, havde vi ca 22% tilbage, når vi skulle i seng. Det er ikke overbevisende, da folk med et meget aktivt smartphone forbrug ikke vil kunne komme igennem en hel dag, uden at skulle oplade telefonen i løbet af dagen.

Udfra Samsungs egne tal på telefonen skulle vi forvente ca. 19 timer før den gik i 0 fra opladning, og det er altså i underkanten af hvad man må forvente af et flagskib anno 2017.

Samsung har dog indlagt en masse optimeringsmuligheder, som man kan slå til og fra, men alle optimeringerne er kompromiser. Mindre opløsning, lavere lys, mindre CPU osv., men det vil sige at du skal gå på kompromis for at få langt batteritid. Personligt ville jeg hellere have haft en lidt tykkere telefon, og så et batteri på 4.200 mAh.

 

 

Samsung Galaxy S8+ har gode forbindelser (ill. recordere.dk)

 

God telefoni og gode forbindelser

Samsung Galaxy S8+ understøtter VoLTE opkald, men det kræver at operatøren understøtter det, og at de har en opsætning klar til netop denne telefonmodel. Det havde hverken 3 eller Telenor mens vi testede telefonen. Men uanset, så virkede opkald upåklageligt i de områder vi testede.

Lyden ved samtaler kan man ikke brokke sig over, og den indbyggede højttaler til gruppekald virker også fint. Men bemærk, der er kun én højttaler, så der er ikke stereo lyd, med mindre du bruger hovedtelefoner.

Samsung Galaxy S8+ har Cat 16 LTE, og det skulle ifølge Samsung give op til Gigabit hastighed, hvis ellers udbyderne leger med. Vi testede Samsung ved Øer, lidt uden for Ebeltoft, og der havde vi 2 streger på vores 4G, men alligevel havde vi 78,5 Mbps download og 20,7 Mbps upload med teleselskabet 3, hvilket må siges at være fint i det område vi testede.

Samsung understøtter alle de vigtigt trådløse protokoller på WiFi, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz) med MU-MIMO og 1024QAM, så man også der får høj trådløs ydelse, når man bruger trådløse netværk, der tilbyder det.

Galaxy S8+ har også Bluetooth er 5.0, som giver mulighed for dobbelt hastighed og op til fire gange så lang rækkevidde, ligesom flere enheder kan bruge bluetooth forbindelsen samtidigt. Under vores test, brugte vi et Samsung Gear S3 Frontier, ligesom vi brugte BOSE’s trådløse QC35 hovedtelefoner og Libratones ONE højttaler. Det smarte ved Bluetooth 5, er at du kan dele musikken med en ven. Du kan have to trådløse højttalere eller hovedtelefoner tilsluttet samtidigt.

GPS delen er også rigtigt god, og udover GPS, understøtter Samsungs location-chipset Galileo, Glonass og BeiDou, så man bør være godt dækket ind uanset hvor i verden man medbringer sin telefon.

 

De medfølgende in-ear AKG hovedtelefoner (foto: recordere.dk)

 

Gode in-ear hovedtelefoner fra AKG by Harman

Sammen med Samsung Galaxy S8+ får man et sæt AKG in-ear hovedtelefoner fra Harman. Det er et plus, da de giver helt fantastisk lyd i modsætning til den enkelte højttaler i telefonen.

Inde i hver øre får du dual-kanal lyd fra en woofer og tweeter. Vi gav dem de klassiske numre, dance og rock, og kort fortalt så får man en rigtigt god lyd, uden selv at skulle ud og betale ekstra for det. Et tilsvarende sæt in-ears ville let koste 6-800 kr.

Samsung købte sidste år Harman, og det har givet dem adgang til en guldmine af tilbehør til mobiltelefoner, og AKG er bare første resultatat af den handel.

 

Galleri

Tjek vores galleri af billeder taget med Samsung Galaxy S8+. Det er vigtigt at bemærke at vi har skaleret, samt komprimeret billederne til web.

 

Kamera stadig i særklasse

Kameraet på bagsiden af Samsung Galaxy S8+ er det samme 12MP F1.7 Dual Pixel som vi så på sidste års Galaxy S7. Og det er fint, for det er et super kamera. På forsiden har vi et 8 megapixel F1.7 selfiekamera med smart autofokus.

Begge kamera tager sindsygt gode billeder, og det gælder i både lyse og mørke forhold.

Samsung har opdateret kamerasoftwaren, og den virker virkeligt let og intuitiv. Du har en auto-mode, som er “Peg & skyd”, hvor alt gøres for dig, men du har også en “PRO” mulighed, hvor du selv kan sætte ISO, Apperture, hvid-balance osv.

Jeg kan rigtigt godt lide det at man kan swipe mellem front- og bagkamera, uden at skulle finde knappen der skifter mellem de to kameraer. Ligesom det er let at finde alle de forskellige indstillinger for billedkvalitet og og billedtype man ønsker at tage.

Kameraet på bagsiden kan også gemme i RAW, så hvis du virkeligt vil lege med de billeder du har taget bagefter, så kan du overføre dem til din computer og give dem en omfattende efterbehandling.

Da Galaxy S8+ har plads til MicroSD kort, kan du vælge at bruge det som lagerplads for de billeder du tager, og så kan få op til yderligere 256GB lagerplads i telefonen.

 

 

Samsung Galaxy S8+ kan naturligvis også optage video, og optager ligesom sidste år video i op til 4K/UHD (3.840×2160), men vi er ligesom sidste år mest begejstret for deres 1080p/60 kvalitet.

Den giver et helt fantastisk roligt billede, hvor man ikke oplever rystelser i videoen. Men Galaxy telefonens mikrofon er stadig meget følsom for vindstøj, som man også kan høre i nogle af de videoer vi har optaget.

 

 

Kameraet kan selvfølgelig også panorama, time-lapse og slowmotion, ligesom Samsung har fundet det sjovt at inkludere Snapchat figur funktionen, hvor du kan få briller og skæg. Det er sikkert morsomt for et bestemt segment i målgruppen, men personligt er det ikke noget jeg kommer til at bruge meget tid på.

Kameraet er stadig blandt de allerbedste inden for smartphones, og hvis man køber en smartphone for at tage gode billeder, så går man ikke galt i byen med en Samsung Galaxy S8+.

Vi vil senere lave en lille fotoduel mellem Apple’s iPhone 7 Plus og Samsung Galaxy S8+, så man vurdere forskellen mellem de to telefoner.

 

Edge panel på Samsung Galaxy S8+

 

Software

Samsung Galaxy S8+ kommer med sin egen launcher, der har en masse smarte funktioner. F.eks. skal du bare stryge fingeren kort op eller ned på skærmen for at få adgang til alle din apps.

Det fungerer rigtigt godt, og hurtigt, og hvis man ligesom mig bedst kan lide, at alle ens apps ligger i mapper, så er det hurtigt og let at oprette mapper ved at trække apps oven på hinanden.

Samsung har vanen tro installeret en del eget software, bl.a. deres egen internetbrowser som har mulighed for tilføjelsesprogrammer, også programmer de kalder “indholdsblockere”. Det er reklameblokering fra flere af de store kendte udbydere af adblockere.

Igen i år har Samsung et samarbejde med Microsoft, der gør at installationsprogrammer til Microsoft Office ligger i app-folderen, og igen kan de ikke fjernes fra telefonen, men “deaktiveres”. Det gør at de stadig tager plads i telefonen, og det til trods for at det kun er installationsprogrammer.

Et lille tip herfra, skal være at Samsung måske kunne lave et kompromis med Microsoft, og tilbyde en skærm under installationen, hvor man tilbyder den “fantastiske Microsoft Suite”, hvis man vil installere den nu, ellers bare lade være.

Men ellers er S8+ ikke pre-installeret med alt for meget unødvendigt software. Der er Samsung Health, Samsung Gear til deres smartwatches, og ellers er det en fornuftig samling af utilities og værktøjer.

Og så er der selvfølgelig Bixby…

 

Bixby screenshots

 

Bixby, har vi brug for endnu en assistent?

Bixby er Samsungs bud på hvad man som smartphone ejer har brug for af information, man ikke selv vidste man havde brug for.

Bixby kan ifølge Samsung selv forudsige, hvad du plejer at gøre, og hvad du har brug for. Det vil sige, at plejer du at ringe hjem fra arbejde hver morgen kl. 7, for at vække resten af familien, så vil Bixby analysere dit handlemønster og så begynde at minde dig om, at du skal ringe til en bestemt kontakt kl. 7. (Husk lige det, hvis det er elskerinden, hvis du plejer at ringe til).

Men Bixby kan meget mere end det. “Bixby Vision” er en kæmpe anbefalingsmotor, hvor du med både billeder og noget så simpelt som QR koder, kan genkende – og anbefale flere forskellige produkter, og anbefale køb på f.eks. vin og andre ting du ikke viste du havde brug for.

Bixby har ligesom Google Now en egen skærm, hvor man får anbefalinger ud fra kalender, billeder og forbrugsmønster. Andre udviklere kan lave egne kort til Bixby, og på den måde kan man få en lækker oversigt over information fra programmer og kalendere.

Samsung satser så hårdt på Bixby at de har givet den sin helt egen knap på telefonen. En knap jeg godt kunne tænke mig at Samsung havde givet mig som forbruger en mulighed for at ændre til noget andet jeg måske fandt vigtigere end Bixby. Men der findes allerede en app i Google Play store, der hedder bxActions, der giver dig mulighed for at skifte funktioner, når nu Samsung ikke vil. Desværre forlyder det fra XDA-Developers, at Samsung er klart med en firmware opdatering meget snart, der lukker for anden brug af den dedikerede Bixby knap.

En uges test med Bixby har ikke overbevist mig, men jeg kan sagtens forstå hvorfor Samsung har Bixby. Vi er alle potentiel omsætning, og jo mere viden man har om sine kunders forbrug, jo mere kan man påvirke deres køb. Og får man så en lille procentdel af omsætningen, så er det historien om AppStore og Itunes om igen. Jeg tror bare at Samsung er en for lille fisk i sammenligning med Google og Apple på nuværende tidspunkt.

 

 

Dex Station – A hvad for en dock?

Jeg husker både Motorolas og senest Microsofts forsøg på at lave en dock til telefonen, hvor man kan køre enten Windows eller Android, og må indrømme at jeg i mit daglige arbejde ikke rigtigt har kunne finde plads til en mobiltelefon, hvor man kan dokke den, og så arbejde med den som office.

Grunden til det, er at det jo er de færreste der render rundt med en 24” skærm, et tastatur og en mus i baglommen, når man går rundt med sin mobil, så der hvor den kan bruges bedst er faktisk foran TV’et hjemme, hvor man får en kapabel mini-pc med Samsung Galaxy S8+.

Samsung havde været så søde at sende en Dex Station med, så det skulle naturligvis testes. Docken er en rund sag med USB-C indgang til strøm, og så er der to almindelige USB 2.0 stik, HDMI udgang samt et 100 Mb ethernet stik. Det sidste undrer mig, når nu telefonen selv understørrer gigabit hastigheder på både LTE og WiFi. Der følger ikke strømforsyning eller USB-C kabel med, så man er nødt til at bruge det kabel og den strømforsyning der følger med telefonen.

En anden ting der undrer mig, er det faktum at man kan pakke DeX sammen, så den fylder mindre, og så lægge telefonen oven på DeX’en, men der er ikke trådløs opladning. Det giver slet ingen mening.

Og så undrer det mig, at Samsung ikke har lavet et “Dock-View” på skærmen, hvor man får en mere informativ information, end bare den normale allways-on skærm, når den er i docken.

Umiddelbart er DeX Station en meget sjov idé, om ikke andet er det en superfed oplader, og du kan faktisk køre både Microsoft Office, og browse internettet på en rigtigt god måde, hvis man da lige har en mus, et tastatur, og en skærm stående.

Da DeX drives af telefonen, får den ydelse som telefonen tilbyder, men det er ikke alle programmer der virker. Programmer der kun tilbyder touch, virker ikke så godt med DeX.

Om DeX bliver et hit tvivler jeg på, men der gives points for godt forsøg, og så håber jeg bare at Samsung prissætter DeX Station lavt nok til at den er interessant. På nettet kan vi finde priser fra 800 – 1.400 kr. Og jeg vil sige at en pris under 800 er interessant, mens en pris på 1.400 kr. er mindst 600 kr. for meget.

 

 

Konklusion

Samsung Galaxy S8+ er en fantastisk telefon. Den har taget det bedste fra Galaxy S7 og gjort det endnu bedre. Den har taget de fedeste ting fra Note 7, og gjort det endnu bedre, så Galaxy S8+ på mange måder lige nu virker som den bedste Android smartphone på markedet.

Kameraet er i særklasse, og ydelse og skærm er i top. Så vi kan ikke undgå at give Samsung Galaxy S8+ topkarakter i de fleste områder. Det eneste sted hvor vi er lidt skuffede, er batteriets ydelse. Man bør kunne forvente at en topmodel har bedre batteriydelse. Og så er vi skuffede over fingeraftrykslæserens placering.

Og sammenligner man Samsung Galaxy S8+ med Apple iPhone 7 Plus, så står man med en mere komplet telefon med Galaxy’en lige nu. Og de fleste apps findes allerede til både iOS og Android.

 

Hvad er forskellen på Galaxy S8 og S8+?

Vi har testet Samsung Galaxy S8+, men alt hvad vi har skrevet kan direkte overføres til Samsung Galaxy S8, der når det gælder funktioner, kamera, hukommelse osv. er 100% identisk med Galaxy S8+.

Forskellen ligger i skærm- og batteristørrelse. Galaxy S8 har en 5,8 tommer skærm med 570 ppi, hvor S8+ har en 6,2 tommer skærm med 529 ppi. Batteriet på Galaxy S8 er på 3.000 mAh, hvor det på S8+ er 3.500 mAh.

Og så vejer Galaxy S8 155 gram, hvor S8+ vejer 179 gram.

 

 

Pris og tilgængelighed

Prisen på Samsung Galaxy S8+ ligger i skrivende stund på ca. 6.700 kr.

Tjek dagspris her.

Telefonen kan købes med og uden abonnement i mange tele- og elektronikbutikker.

 

Specifikationer

Galaxy S8: Samsung Galaxy S8 er udstyret med 2,3 GHz Quad + 1,7 GHz Quad, Octa core, 64-bit, 10nm-processor og 4 GB RAM, 64GB intern hukommelse samt plads til 256 GB med microSD. Har et 5,8” Quad HD 2960×1440 (570ppi) display. Batteri på 3,000mAh med hurtig opladning via kabel eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA. 148,9 x 68,1 x 8,0 mm, vægt 155 g. Frontkamera: 8MP (F1.7), kamera bagtil: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS. Operativsystem Android 7.0. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM Bluetooth v5.0, ANT+, USB Type-C, GPS + Galileo + Glonass + Beidou samt understøttet til betaling med NFC. IP68-certificering. Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingeraftryk, Gyro, Iris, Tryk, Proximity, Geomagnetic, RGB Light. Klar til Samsung KNOX.

Galaxy S8+:
 Samsung Galaxy S8+ er udstyret med 2,35 GHz + Quad 1,9 GHz Quad, Octa core, 64 bit, 10nm-processor og 4 GB RAM, 64GB intern hukommelse samt plads til 256 GB med microSD. Har et 6,2” Quad HD super AMOLED 2960×1440 (529ppi) display. Batteri på 3,500mAh med hurtig opladning via kabel eller trådløst kompatibel med WPC og PMA. 159,5 x 73,4 x 8,1 mm, vægt 173g. Frontkamera: 8MP (F1.7), kamera bagtil: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS. Operativsystemet Android 7.0. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM Bluetooth v5.0, ANT+, USB Type-C, GPS + Galileo, Glonass + Beidou samt understøttet til betaling med NFC. IP68-certificering. Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingeraftryk, Gyro, Iris, Tryk, Proximity, Geomagnetic, RGB Light. Klar til Samsung KNOX.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.